Новини около Благотворителния фестивал „Побит Камък“ –2022г.

Както вече знаете, в първия уикенд на месец юли ще се проведе БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ ФЕСТИВАЛ „ПОБИТ КАМЪК – 2022“, на 20км. от Столицата, до с. Нови хан, организиран от мото клуб „КАЛАШНИЦИТЕ-МСС“.

Организаторите имат удоволствието да обяват голямата награда от томболата в тазгодишния формат на фестивала.

Заплатилите вход ще имат възможността да спечелят лятна почивка на къмпинг „Златна Рибка“ до гр. Созопол, която ще се състои от 5 нощувки за четирима в луксозна каравана предоставена от „Оле-Оле-Оле“,  вечеря в барбекю бар „HUNGRY HORSE” – Равадиново и незабравима разходка с яхтата „Трофи“ около гр.Созопол.

Припомняме, че на феста тази година носи името „ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОК“ и в него ще се включват легендите ФОНДАЦИЯТА, СИГНАЛ, ДИАНА ЕКСПРЕС, ВАСКО КРЪПКАТА и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, КОНКУРЕНТ, ЕЛИТ и АНАЛГИН.

Забавлявайки се на събитието ще бъдете част от каузата на Калашниците – набиране на средства за петгодишната Стаси, които ще се разходват за лечението ѝ. Диагнозата на Стаси е Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия.

Очакваме ви в първия уикенд на юли (01-03.07.2022 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

Последвайте „Калашниците МСС“:

https://www.pobitkamakfest.com/

https://www.facebook.com/kalashnicite

https://instagram.com/kalashnicite_mcc

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото