Наближава концертът на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ, НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, Милена и Кольо Гилъна

Над 60 култови парчета от 80 и 90-те ще звучат „Сега или никога“ в 3-часов паметен концерт

Концертът на четирите непримирими групи – ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, заедно с Милена и Кольо Гилъна – „Сега или никога“ на 2 ДЕКЕМВРИ в столичната зала „Арена София“ наближава. Повече от 60 емблематични култови парчета, с които е израснало не едно поколение, ще звучат в пълния си блясък, енергия и стил за радост на всички залата в продължение на повече от 3 часа. На този концерт в „Арена София“, ХИПОДИЛ ще отбележи и 30 години от издаване на първия си албум!

„Това са групите на бунта и е събитие, че успяваме да се съберем отново след 5 години на същото място“, казва фронтменът на ХИПОДИЛ – Светльо Витков.

Легендарните групи от края на 80-те и 90-те години на миналия век, създатели на ъндърграунд културата у нас, ще излязат на сцената в „Арена София“ в почти оригиналните си състави, (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения. На 2 декември на живо ще звучат любимите парчета на не едно поколение българи, сред които „Ралица“, „Бате Гойко“, „Само двама“, „Леле како“, „Най-щастливият ден“, „Под шарената сянка“ и много, много други. Четирите банди съветват най-учтиво публиката да бъде готова за пълно изтрещяване, супер настроение, неповторими емоции и енергия „Сега или никога“, според името на концерта.

Билетитете за 2 декември се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg и на касата на EVENTIM (ул. „6-и септември” 58, ет. 1), билетна каса на “Арена София”, Office1Superstore, OMV, Orange, Технополис, Български пощи, Строежа.

Цената за билет на терена е 55 лв. за терен и 60 лв. за седящо място.

Началото на екстравагантното събитието е в 19:30 ч., а входовете на залата ще бъдат отворени в 18:00 ч. Присъединете се към събитието във Facebook тук.

Билети можете да намерите тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото