“Музикален Акселератор” помага нa 15 талантливи групи и артисти

За трета поредна година RockSchool, KMK Records и Urban House Studio организираха програмата “Музикален Акселератор”. Целта на проекта е да развие местната музикална култура и да създаде успешни истории, които да вдъхновяват други артисти. Тазгодишното издание подкрепи 15 талантливи групи и артисти по пътя им на създаване на качествена авторска музика на българската сцена. Участниците бяха подбрани с конкурс, в който се оценява мотивацията за развитие, музикалните умения и потенциал.

По време на “Музикален Акселератор” всеки участник имаше възможност да се включи в обучителен семинар, практическо обучение по дигитален маркетинг и менторски сесии с експерти в музикалната индустрия. Музикантите записаха своя авторска песен и видеоклип в професионално студио. Накрая всеки артист имаше готов музикален продукт, който да промотира онлайн, прилагайки вече наученото по време на програмата. Програмата на Музикален Акселератор приключи с организирането на промо концерт с всички участници.

Тазгодишното издание на “Музикален Акселератор” се проведе с голям успех, помагайки и съпътствайки над 45 творци в стартирането и развитието на  своя музикален проект на българската арт сцена. Чуйте техните авторски песни тук.

Проектът се осъществи с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото