Концертът на Nick Mason в София ще се състои на 8 юни 2022

Nick Mason и бандата му Nick Mason’s Saucerful of Secrets отлагат европейското си турне за 2022 година, поради все още усложнената международна ситуация. Шоуто в България, което трябваше да се проведе на 18 юни 2021 година, ще е с нова дата – 8 юни 2022 година, а мястото остава непроменено – зала 1 на НДК.

Всички закупени билети ще важат без презаверка за новата дата.

Всеки който иска да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване от 18-и май до 17-и юни 2021-а година.

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. „6-ти септември“ 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

След няколко напълно разпродадени турнета в Обединеното кралство, Европа и Америка през 2018 и 2019, това е най-голямото европейско турне на Nick Mason’s Saucerful Of Secrets до момента! Турнето през 2022 ще бъде наистина специално, с обновен репертоар, който ще включва ранна музика на Pink Floyd, периода между 1967 и 1972 година, включително албума ‘Obscured by Clouds’, и легедарното парче  ‘Echoes’.

Nick Mason сформира бандата Nick Mason’s Saucerful of Secrets, заедно със сесийния басист на Pink Floyd Guy Pratt, китаристите Gary Kemp от Spandau Ballet и Lee Harris от Blockheadsи Dom Beken от The Orb на клавишни.

Билети за концерта на Nick Mason’s Saucerful of Secrets, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

 1. #1 написан от Rockfan (преди 2 седмици)

  Мдааа, още цяла една година 🙁 ! Търпението почва да се изчерпва и ако не успеем да изринем боклука с лопатите тая изборна неделя (което най-вероятно няма да стане ‘щото знаем колко много зомбирани/влюбени има в Краля-Слънце Б.Б., а и дори по някаква случайност да стане, няма никаква гаранция, че на мястото на стария боклук няма да дойде нов такъв 🙂 ) мисля е крайно време да вземем същите тия лопати и да забухаме по кратуните цялата тая паплач, там горе…

  • #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 седмици)

   И аз съм но това мнение.Само,че нашият клет народ избира и съответно поставя на власт само комунисти.Просто сменя клановете и фамилиите които да го доят.Когато напълването на търбухът е по-важно от душевно-духовният комфорт за масата човеци…така ще е.А ние другите докато издържим…НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ…ДО КРЪВ…

   • #3 написан от Rockfan (преди 2 седмици)

    Така е. Тъжна констатация, но е факт 🙁 …

 2. #4 написан от traviata (преди 2 седмици)
 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото