Уникален Metal лагер с LAMB OF GOD

Lamb Of God анонсираха уникалния по рода си лагер Metal Оn Тhe Mountain, който ще се проведе от 15-ти до 19-ти юли включително във Full Moon Resort в селцето Big Indian, Ню Йорк. Едноседмичното събитие, в което ще могат да вземат участие до 170 фена от цял свят, ще включва дейности както от музикален, така и от немузикален характер. Програмата, изготвена от бандата, ще съдържа обучение по китара и барабани с Mark Morton, Willie Adler и Chris Adler, също указания от групата, писане на песни и състезания, нощни джем сесии с бандата и фенове, разговори с музикантите, премиера на филма за Lamb Of God, който ще излезе официално по кината през есента, а на финала, в последната вечер на лагера, групата ще изнесе и концерт. Дългогодишният дизайнер на бандата Ken Adams ще дискутира създаването на дизайна за албумите и тениските на Lamb Of God, а тур мениджърът им и озвучител Brian Griffin ще дава насоки на феновете в изкуството на миксирането на едно лайв метъл шоу. Немузикалните дейности ще включват обиколки с мотори заедно с басиста John Campbell, семинар по запалване на огън по първобитен начин с Randy Blythe, както и казино вечер. Освен това всеки един от феновете ще има възможността да се наслади на всички удобства и удоволствия, които се предлагат във Full Moon Resort. Повече информация за Metal On The Mountain и начинът, по който става записването, ще намерите на metalonthemountain.com.

След снемането на всички обвинения от фронтмена Randy Blythe в Чешката република, Lamb Of God анонсираха предстоящо турне от 16-ти май до 20 юни. Обиколката продължава да е в подкрепа на албума “Resolution” и ще премине през 30 места, непосетени все още от бандата в настоящата подкрепа на албума. Съпорт на всички дати до 10-ти юни ще бъдат групите Decapitated и Terror, а на останалите шоута подгряващи ще са Acacia Strain.
Албумът “Resolution” на Lamb Of God е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. #1 написан от j (преди 11 години)

    Eй до 10 юни турнето е чук с Decapitated и Terror, дано минат наблизо

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото