Новини около благотворителния фестивал „Побит Камък“ –2022г.

В първия уикенд на месец юли ще се проведе благотворителния фестивал „ПОБИТ КАМЪК – 2022“, на 20км. от столицата, до с. Нови хан, организиран от мото клуб „КАЛАШНИЦИТЕ-МСС“.

Тазгодишният формат на фестивала, който се провежда за 12-ти път ще бъде озаглавен – „ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОК“ и в него ще вземат участие повечето легендарни български банди, с чиято музика сме закърмени.

Със събитието ще бъдат събрани средства за петгодишната Стаси, които ще се разходват за лечението ѝ. Диагнозата на Стаси е Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия.

Участниците, включили се в благотворителната кауза на Калашниците, до момента са:

ФОНДАЦИЯТА – Супергрупата на България, ще направи двучасов мега концерт на сцената на Побит Камък в съботната вечер, като част от националното си турне – „ЩУРЦИТЕ НА 55г.“. В състав – КИРИЛ МАРИЧКОВ – Щурците, ДОНИ ВЕКИЛОВ – Атлас, СЛАВЧО НИКОЛОВ – Б.Т.Р., ВЕНКО ПОРОМАНСКИ – ТЕ и като гост музикант, ще се включи – ВАЛДИ ТОТЕВ – Щурците.

СИГНАЛ – Легендарният състав оглавен от ДАНЧО КАРАДЖОВ ще забият в първата вечер на фестивала.

АНАЛГИН със ЗВЕЗДИ КЕРЕМИДЧИЕВ от АХАТ

ДИАНА ЕКСПРЕС – Незабравимите хитове на бандата на МИТКО ЩЕРЕВ, изпълнени от нежния глас на ИЛИЯ АНГЕЛОВ, ще допълнят настроението на всички присъстващи на втория ден на събитието.

ВАСКО КРЪПКАТА и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД – Едни от най-известните български блусари ще ни заредят с позитивна енергия в петъчната вечер.

КОНКУРЕНТ – ще чуете хитове като „Дай ми време“ и „Аз съм твоя вечен конкурент“, изпълнени от невероятния вокал Емил Анчев.

ЕЛИТ – Култовата рок група с фронтмен Оги Цолов ще ви върне в 90-те с парчета като „Зазоряване“ и „Приятели“.

Водещи: ВЛАДИ ВЪРГАЛА и ВОЖДО (Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград, МК Пирински Вълци)

Освен концертите, Калашниците са ви подготвили безброй игри и забавления, томбола с награди, благотворителен търг, както и невероятна мощна заря.

На терена е подсигурен отличен кетъринг, барове, безплатен WiFi и голям палатков лагер.

Очакваме ви в първия уикенд на юли (01-03.07.2022 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

Последвайте „Калашниците МСС“:

https://www.facebook.com/kalashnicite

https://instagram.com/kalashnicite_mcc

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото