SLIPKNOT с концерт в БЕРЛИН на 21 юни?

Из Интернет пространството плъзна информация за едни от (евентуалните) участници в Sonisphere Festival за 2011 в София – SLIPKNOT, че на същия ден, когато би трябвало да се проведе българския фестивал ще имат ексклузивно шоу в Берлин (Германия).

Билетите за него ще бъдат пуснати в продажба скоро в сайта на Eventim

Това поставя сериозен въпрос, какво се случва с българската дата??!

 1. #1 написан от Hatecrew (преди 9 години)

  Ами на мен едно птиченце ми прошушна, че нямат парички сонисферците, за да платят на бандите и който си е купил билет за феста май ще гори яко или ще чака да му ги върнат до зимата. Това е непотвърдена информация от сигурен източник 😉 Те, разбира се не са виновни, прекалено малко билети са продадено, а феста наближава.

 2. #2 написан от Megadeth fan (преди 9 години)

  И аз бях чул нещо подобно…наистина тази година ще има много по-малко хора ,но нищо чудно миналата година беше епично а тази година взеха че ни друснаха Maiden и Slipknot поне стиловете да си допадаха.

 3. #3 написан от DeadMistress (преди 9 години)

  И не само това – вижте просто колко много летни фестове и концерти като цяло има тази година … Не , че е лощо и се оплаквам де , ама къде по – напред да идеш . Всеки си подрежда по приоритет , и явно Сонифиър на повечето им остава на заден план .

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото