Подробности за концерта на BLAZE BAYLEY

Blaze Bayley

Blaze Bayley

Бившият вокалист на IRON MAIDEN – BLAZE BAYLEY ще има концерт на 22.03.2012г. в София. Събитието ще се състои в R.B.F клуб и е част от европейското турне “The King of Metal”. Билетите са само 250. Те ще бъдат продавани от 19 януари (следобед) ексклузивно в мрежата на EVENTIM. Цената на билетите до 8 март 2012г. ще бъде 25 лв., след което става 30 лв. Ако има останали билети в деня на събитието те ще бъдат отново на цена 30 лв.

BLAZE BAYLEY идва за втори път в България след напълно разпродадения концерт на IRON MAIDEN през 1995г. Освен песните от периода с легендите, певецът ще представи и част от соловото си творчество. Групата пристига в следния състав:

Blaze Bayley – вокали, Lehmann – бас, Andrea Neri – китари и Claudio Tirincanti – ударни. Подгряващите групи ще бъдат италианските рокери D.B. STROYER и софийската банда 5-о ЧУВСТВО. След концерта BLAZE ще се срещне с всички желаещи за снимки и автографи в самия клуб. Скоро ще бъде обявено дали ще има и специално афтър парти с групите. Концертът е организиран от BGTSC.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото