ELUVEITIE разкриха коя е новата им цигуларка

Новото попълнение в лагера на швейцарците

ELUVEITIE с удоволствие представят Nicole Ansperger – новата си цигуларка.

Групата заявява:

Колкото трудни са сбогуванията, толкова вдъхновяващи могат да бъдат посрещанията! Развълнувани сме да представим наследницата на Meri. Наистина сме късметлии да намерим професионален celtic folk цигулар! Музикант отвътре и отвън, свирила е безброй пъти като гост-музикант (с The Hooters, напримeр). През последните десет години се утвърди като име, след като се присъедини към ирландците Paddy Goes To Holyhead и Across The Border, но и вдъхна нов живот на Haggard. И сякаш не ѝ стига да е виртуоз на цигулката, тя дори свири и на чело! Дами и Господа, посрещнете новото попълнение към лагера на Eluveitie: Nicole Ansperger!

Nicole по въпроса:

Скъпи фенове, възхитително е усещането да си цигуларя на Eluveitie! Обичам тяхната музика и самата аз съм фен от доста дълго време. Има ли нещо по-хубаво от това, да започнеш да свириш с любимата си банда? Готова съм за много изтощителни концерти с вас и бандата! Ще се видим на сцената!

Заедно с швейцарците Nicole ще излезе за пръв път пред публика на предстоящия фестивал Eluveitie & Friends, за да изсвири песен от следващия им албум.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото