Афтърпарти и последна информация за концерта на ROTTING CHRIST

Остават броени дни до концерта на ROTTING CHRIST, CHRONOSPHERE, DIMHOLT и MURDER OF CROWS. След отпадането на концерта на гърците в Белград – Сърбия, шоуто в София остава единствената балканска дата за тази година. Сакис потвърди, че шоуто в София ще е специално и ще продължи близо два часа, като сетлистът ще включва песни от цялата дискография на групата.
Вратите на клуб R.B.F. ще бъдат отворени точно в 19:00. Билетите на място ще струват 35 лева, а до деня на събитието ще можете да ги намерите в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) на цена от 30 лв.
Ето и графика, по който групите ще излязат на сцената:
20:00 – 20:30 MURDER OF CROWS
20:45 – 21:15 DIMHOLТ
21:30 – 22:10 CHRONOSPHERE
22:30      ROTTING CHRIST
След концерта групата е потвърдила и афтърпарти в метъл бар The Black Lodge, където феновете ще могат да се снимат, поговорят и да изпият по едно питие с гръцките колоси.
Закупилите билети за концерта на ROTTING CHRIST на 12 април в София ще могат да влязат на концерта на AGATHODAIMON, NETHERBIRD и WITHERSHIN на 13 април за 15 лв. За всички останали цената остава 20 лв. За да се възползвате от намалението не трябва да сваляте гривната, която ще ви бъде поставена на входа на клуб R.B.F. преди началото на концерта на ROTTING CHRIST.
Присъствието на непълнолетни на концерта става само в присъствието на придружител и декларация за достъп на непълнолетни.  Тук можете да намерите декларацията за достъп на непълнолетни. Тя се издава на пълнолетен придружител в присъствието на нотариус и трябва да бъде представена в два екземпляра.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото