WRONG FEST със собствена марка бира

Ето, че и WRONG FEST вече е със собствена марка бира!

Двама домашни пивовари показват как с малко средства и много труд се отваря малка независима пивоварна в софийския квартал Горна Баня. Двама съдружници и фенове на музиката показват как с много труд и ентусиазъм може да се организира независим музикален фестивал до София вече за 4-та поредна година.

Съвсем естествено сътрудничеството между двата екипа ражда и бирата Wrong Eil – лек летен ейл (4.2%), ударно зареден с три сорта хмел (Mosaic, Simcoe и Amarillo) с преобладаващо горчив и цитрусов вкус.

Бирата е в ограничени количества и ще се предлага за първи път на тазгодишното издание на WRONG FEST, което ще се проведе на 25 и 26 юни в софийското село Войнеговци.

Сбърканият етикет, дело на дизайнера Dаinsane, закачливо ви кани към летни приключения – охмелявате ли се да опитате?

Напомняме, че хедлайнери за тази година са великите THERAPY?, JUNO REACTOR & GRAVEYARD. Всичко за двудневния открит фестивал можете да намерите на официалния сайт на Wrong Fest 2016 – http://www.wrong-fest.com/

 

Двудневните билети все още са 45лв. Предлагат се в мрежата на ticketlogic.bg, магазини „На Тъмно” в цялата страна или в „The Wrong Bar”, на ул. Шейново 18 в София.

 

Wrong ale 2

 

  1. #1 написан от Cormoran5 (преди 6 години)

    Погледнала жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак! :v :v

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото