Вокалистът CJ McMahon напуска THY ART IS MURDER

THY ART IS MURDER се разделят с вокалиста си поради лични причини. На негово място, за остатъка от насрочените им концерти, ще застане Nick Arthur от MOLOTOV SOLUTION.

Ето както каза CJ за напускането си:

Със смесени чувства ви съобщавам, че се разделям с Thy Art Is Murder. Всичко беше вълнуващо, посетих повече от 40 страни от цял свят и делих сцена с едни от най-големите групи и много добри приятели. Тежко ми е, че няма да излизам на сцена пред страхотните си фенове, точно това ще е най-трудното нещо, с което ще трябва да се справя.

Причината за напускането ми е следната: Прекарвам прекалено много време далеч от годеницата си, семейството си и приятелите. Това да съм на турне ме изтощи ментално, емоционално и физически. Един от най-големите фактори са парите – беден съм от години, а вече съм на 32 и не мога да продължавам така. Женя се следващата година и планирам да създам семейство, а за да съм честен за проблема с финансите, ще ви кажа колко печеля: между $16k-$18k за последните 6-7 години.

Мисля, че това е адски грешно, няма да живея повече така. Извинявам се на феновете, че трябва да си тръгна, обичах ви всички и ви благодаря за всеотдайната подкрепа. Парите, които спечелих около финалната разпродажба на модната ми колекция ще отидат за сватбата. Скоро ще продам в eBay и якето Northface,  с което излизах на сцена последните две години. Отново ви благодаря за любовта и подкрепата. Вашият принц на мрака, CJ

THY ARE IS MURDER споделиха следното:

След години догатки и неяснота от негова страна, за жалост трябва да обявим това, че CJ вече не е част от Thy Art Is Murder. Работихме наистина много от самото начало, за да направим тази група това, което е в момента и да развием репутацията, която имаме и той беше с нас през цялото това време. Оптимисти сме, че ако някой не харесва музиката ни, то поне би уважил етичността ни. Заради тази група стъпихме на места, за които дори не бяхме мечтали да посетим и да делим сцена с много групи, които никога не сме мислили, че ще срещнем, а какво остава за това да ги наричаме свои приятели. Жалко е, че след най-успешната ни година досега и добре отъпканата пътека зад гърба ни, той реши да напусне.

 Турнето наистина е изтощително както физически, така и ментално и емоционално. Ние сме ънгърграунд метъл група и бяхме късметлии, че последните две години печелихме поне малко, благодарение на отдадените фенове от цял свят. За някои хора обаче тази печалба не е достатъчна за личните им цели, както в случая на CJ. Желаем му всичко добро в създаването на семейство с любящата му годеница.

 

       Останалите четирима очаквахме с нетърпение 2016, където ни очакват най-големите турнета досега. Не възнамеряваме да забавяме темпото или да изпускаме концерти.  Следващият месец свирим с Parkway Drive и Architects в Европа и Великобритания и взимаме с нас един от любимите ни вокалисти – Nick Arthur от Molotov Solution. Thy Art е това, което сме правили през по-голямата част от съзнателния си живот и сме отдали всичко на тази група и на приятелството си. Тези отношения са силата, която ни бута напред, да продължаваме да правим екстремна музика. За съжаление, не всеки споделяше този заряд.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото