SUICIDAL ANGELS отново в България

suicidal-angelsНа 23 февруари 2017 директно от Атина, с кървaви криле и тежки китарни рифове, ще долети траш метъл бандата Suicidal Angels. Момчетата ще обсебят сцената на Mикстейп с най-новия си албум Division of blood, като сетлистът за концерта ще включва и по-стари парчета от дискографията им от 2002 г. досега. Преди тях обаче, публиката ще бъде в ръцета на българската банда Terravore, която ще забие с олд скул траш и дет метъл.

Сформирана през 2001 г. като училищна банда от вокала Nick Melissourgos, Suicidal Angels издават първото си демо United by hate. Две години по-късно обаче, след срещата на Nick с барабниста Orfeas Tzortzopoulos, се ражда второто демо Angels’ Sacrifice, което дава силна заявка за намерията и амбициите на бандата да се развива. В следващите години Suicidal Angels свирят усилено и резултатите не закъсняват. През 2006 бандата подписва договор с калифорнийската компания OSM Records и започва записи по първия си албум Eternal Domination. Oт този момент нататък в биографията на бандата се нареждат редица концерти, турнета, музикални фестивали и албумите Sanctify the Darkness (2009), Dead again (2010), Bloodbath (2012), Divide and Conquer (2014), албумът Conquering Europe, включващ лайв изпълнения от едноименното суперуспешно турне, както и албумът, който ще чуем на живо с пълна мощ през февруари в Микстейп Division of blood.

 

Част от турнето на Suicidal Angels е и българската банда Terravore. Повлияни от групи като Slayer, Sodom, Death, Sepultura, Megadeth и други момчетата, свирят в неподправен стил и остават верни на олд скул траш метъл звученето, което ще кънти и от сцената на Микстейп на 23 февруари точно преди да се появят кървавите ангели.

 

Промоционални билети на цена от 25 лв. могат да бъдат закупени до 31.12.2016 в мрежата на Eventim.bg. След тази дата билетите ще се продават на цена от 30 лв.

 1. #1 написан от 666 (преди 6 години)

  Ааааааааааааа нееееееееееееееее ще умра………….. и все пак кой стои зад този организатор KEY Events & Communication????

 2. #2 написан от Анонимен (преди 6 години)

  Много лош траш от Гърция!

  • #3 написан от Tutur (преди 6 години)

   А койе хубав? Сигурно новата Металика с десетминутните си песни или (за да се върнем в XXI век) пък „великите“ Вектор, чийто траш не мяза на такъв. Знам ли и аз…

 3. #4 написан от stanislav (преди 6 години)

  Да видим кой е организатора, за да ходя възможно най-рядко на негови събития. Залагам за Бойко – 30лв. билет (неадекватна цена) + организатор-анонимник – по-скоро е той, правил ги e подобни, Ганьо вече се занимава с по-вървежни (за географските ни ширини) групи и праска яки цени, не се занимава с глупости…

  • #5 написан от Анонимен (преди 6 години)

   Пич, много си ограничен, а и много тъп хейт изпраска! Нямам спомен Бойко или Гани да са правили нещо анонимно или да са канили някога куци банди!

   • #6 написан от stanislav (преди 6 години)

    О, нямам претенции да съм умен или неограничен – със сигурност съм ограничен на фона на морето от знания и достижения на днешния свят. Но и ти си ограничен (че и анонимник), дори имаш проблем с обработването на информацията – не съм написал никъде, че Гани е анонимник, а че се е ориентирал добре и кани вървежни за нашата публика групи, като си надува цените. А феста на Бойко първоначално бе обявен, без да се посочва организатор. Поне два дена бе така. В случая също се лансира ивент, без (първоначално) да става ясно кой го организира. Това адски дразни. И за никакъв хейт не става дума, но тази група не взема чак такъв хонорар, за да се оправдае цената от 30 лева.

    • #7 написан от ..... (преди 6 години)

     Само ти си мислиш, че е било анонимно. Я виж тук:
     http://metalhangar18.com/site/bgtsc-predstavyat-sofia-metal-fest-2016.mh18

     Хедлайнерите Бойко ги обяви по Zrock и повечето медии го цитираха. Изтече една година, а ти си живееш с грешна информация. Дано сега се успокоиш. Blink

     Ако ще залагаме тогава залагам на нов организатор, който си няма идея какво точно прави.

     • #8 написан от stanislav (преди 6 години)

      Плакат гравитираше във фейсбук много преди изявлението на Бойко по Zrock.

     • #9 написан от Анонимен (преди 6 години)

      Ето така тръгват слуховете 😀

      Човека ти е дал линк, за да разбереш как е тръгнал плаката из фейсбук, но ти си решил да упорстваш! 😀
      Бойко може да се гордее с най-упоротия си „diehard фен“ 😀

 4. #10 написан от 666 (преди 6 години)

  Интересено защо все още самите Suicidal Angels не са обявили нищо за концерта у Софето?????

 5. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 6. Коментари за тази публикация
В началото