Нов сингъл от GODSMACK

godsmackinsideyourselfcoverМалко по-рано днес, с обръщение на сайта и Facebook страницата на GODSMACK, както и на профилите на Sully Erna в Instagram и Facebook, се появи обръщение към радио станциите и феновете относно новия сингъл на бандата. Съобщението на Sully гласи:

До всички радиостанции, програмни директори и най-вече до нашите ФЕНОВЕ! Ето нещо забавно, което записахме наскоро специално за всички Вас! Година след година ни показвахте любов и лоялност, като закупувахте музиката ни, пускахте си песните ни, посещавахте концертите ни. ВСИЧКИ вие бяхте важна част от успеха на групата през последните 18 години. Това не остана незабелязано. За да покажем признателността си, искаме да ви подарим новата си песен „Inside Yourself“ и да кажем Благодаря за това, че сте винаги зад нас! Тази песен е за равенство за всички! Разбирането, че няма незначителни хора и никой не е по-малко човек от другия. Всички сме еднакво важни като човешки същества и трябва да бъдем третирани като такива. И за тези от Вас, които имат нуждата да принизяват другите, за да изглеждат по-висши, наистина имате нужда да погледнете добре „Inside Yourself“. Тази песен е за наша сметка. Насладете й се.

Новата песен може да бъде свалена свободно от сайта на GODSMACK, но побързайте, защото линкът за сваляне ще е наличен за ограничен период от време.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото