Нов проект на родни музиканти с концерт в бар Adams

Magnetic е съвсем нов проект на няколко известни родни музиканти, които наблягат на качествения авторски рок.

 Новата група Magnetic ще дебютира на сцената на бар-клуб Adams (ул. Ангиста 6, до пл. Сточна Гара) на 3 ноември. Началото на концерта е от 20:00, а специално за всички, които искат да продължат купона до малките часове на следващия ден, родната банда Elinor ще стъпи на сцената след 22:00 часа. Входът за събитието е 10 лева.

 Magnetic е създадена през май тази година и след усърдно писане на собствени песни, четиримата музиканти са готови с дебютния си проект “Cyclopia”. В групата влизат Румен Антов – Ричи – китарист с 30-годишен стаж на рок сцената у нас и участия в дебютните албуми на Конкурент и Ер Малък, както и в най-ранната версия на група Аналгин, още преди епохата Ахат. Последните му изяви са като китарист в клубните любимци Ер Голям. За Magnetic помощ му оказват Ивайло Петров – Иваца, когото познаваме като оригиналният басист на Ер Малък, талантливият барабанист Румен Миневчев и вокалистът Венелин Цветков, който е и втората китара на Magnetic и го познаваме от група Trioplay. Четиримата залагат на авторски композиции, като обаче обещават и няколко откъса от групите, в които са участвали (да, ще чуем и Ер Малък).

Преди самият концерт, от 17:00 на сцената на бар-клуб Adams, ще се изявят учениците на Румен Антов – Ричи. Това са 10-годишния Алекс Томов, Александър Стоянов (16 години), Петя Георгиева (14 години) и 14-годишният Константин Шербетов. Входът е свободен и приветстваме всички, които биха подкрепили първите стъпки на рок-бъдещето на България!

 Разбира се, бар-клуб Adams ще приготви достатъчно студена бира и огнени напитки, а джагите и дартса ще са на разположение на всички, които обичат да спортуват, докато купонясват! Алкохол на лица под 18 години не се сервира!

 Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/235079949952653/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото