MYRATH с нов албум през март 2016

Тунизийските прогресив ориентал музиканти от MYRATH работят върху новия си албум, който ще бъде издаден през март следващата година. По този повод те са започнали кампания за събиране на средства и всеки, който желае би могъл да им помогне.

Във видео съобщение фронтменът на групата Zaher Zorgatti се обръща към всички фенове и приятели на групата:

Здравейте, аз съм Zaher Zorgati, вокалист на групата MYRATH. Досега ние имаме три албума и сме имали шанса да направим стотици концерти, по целия свят. Известени сме като група, с много специфичен стил в музикалната среда – „Oriental Metal“. Както всички знаем, обаче, днес в музикалния бизнес е трудно и спонсорите не достигат, затова е нужно ние сами да инвестираме в музиката си, да се справяме с всичко сами.

За нашия четвърти албум, който ще излезе през март 2016, взехме решението да направим най-лудия музикален видео клип, който трябва да е толкова професионален, колкото „Game of Thrones“ и толкова приказен, колкото „Prince Of Persia“. 

Това е и причината да се обърнем към всички вас – не ни достига сумата от 10.000 €, затова ви молим да ни помогнете, за да успеем да осъществим замисленото и да достигнем до следващото ниво. В замяна на вашата помощ, ние ви предлагаме тези ексклузивни продукти, дело на Indiegogo.

Колкото повече пари успеем да съберем, толкова по-добър ще се получи клипа ни!

 

Много ви благодарим предварително!!!

 

Развълнувани ли сте от идеята за нов албум на MYRATH, с прекрасен нов клип, части от който бихте могли да видите по-долу? Тогава погледнете и тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото