EVANESCENCE издават специален бокс сет

evanescence ultimate collection boxset

Още през март вокалистката на EVANESCENCE Amy Lee сподели във Facebook, че групата ще предостави на феновете си специално колекционерско издание.

„The Ultimate Collection“ ще е винилов бокс сет, включващ шест плочи, на които ще мога да бъдат чути всички албуми на групата – „Origin“ (2000), „Fallen“ (2003), „The Open Door“ (2006) и „Evanescence“ (2011). Изданието крие и две изненади. Това ще са компилацията „Lost Whispers“ с конкцертно интро, бонус и делукс песни от цялата дискография на групата, както и нова версия на песента „Even In Death“ от демо албума „Origin“. Всичко това ще намери мястото си в интересна кутия с изрязани, светещи в тъмното части и книга от 52 страници със снимки и текстове.

„The Ultimate Collection“ ще бъде пуснат в продажба на 9 декември чрез Concord Bicycle.

В момента EVANESCENCE се готвят за кратко щатско турне, а Amy Lee обеща в интеревю, че в бъдеще ще има и нов албум.

Evanescence_UltimateCollection_ProductShot_1024x1024

 

 

  1. #1 написан от Николета (преди 6 години)

    Много малко изпълнители са се сещали за такова нещо..Гениални и неповторими както винаги!За много от нас е мечта да дойдат в България и може би ще имаме шанс да ги видим,ние не спираме да вярваме в това!Ще тичам към първия музикален магазин за да взема това чудо!!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото