Баш траш от Ботуша

За всички почитатели на траша е видно, че поредицата Thrashing Mania претърпя редица възходи и падения за всичките си тринадесет издания. Отличаващото я от други подобни формати е праволинейността, с която отстоява ъндърграунд музиката и доказва на феновете необходимостта от подобни събития.

Mass Crysis

Mass Crysis

Именно такъв беше и случаят с концерта на слабо познатите в България MASS CRYSIS и NEURASTHENIA от Италия. Шоуто започна с прилично половинчасово закъснение пред не повече от 30 – 40 почитатели с прохождащите младежи от Перуджа, в клуб Rock Bar Fans. Младите музиканти от MASS CRYSIS успяха да повдигнат градуса на настроението със своя кратък 45 минутен сет, като намериха и свои привърженици сред куфеещите пред сцената.

Neurasthenia

Neurasthenia

Кратка пауза и проверка на инструментите и на сцената се качиха NEURASTHENIA, триото водено от басиста на Blaze Bayley – Мат Лемън.
Италианците не се славят с най-добрия траш метъл, но групата от Болоня се раздаде до последната капка пот. Стегнат сет, изобилстващ от барабанна сеч, фретлес бас и двойни вокали – ритмичен траш, заявяващ изключително нахъсано сценично присъствие. Публиката вече се беше увеличила и концентрирала почти върху сцената. Доста от присъстващите около 60 човека се забавляваха и подкрепяха Neil, Matt и Rudy, които окрилени от топлия прием забиваха пирон след пирон, чак до самия край. Едночасовото им представяне завърши със специален поздрав за нас – „Soooofiaaaa“ ( разбирай Phobia на Kreator) и обещанието да се видим и през 2014-та.

След шоуто групите се смесиха с тълпата, за да усетят атмосферата, да разменят усмивки и да заздравят създалата се спойка с родните фенове на траша. Бяха почетени всички 22 участвали досега банди в THRASHING MANIA. До 3 сутринта звучаха песни на CONSPIRACY, PATACA, NEMA LABAVO, SPACE EATER, AXECUTOR, E-FORCE, NUCLEAR, AMETHYST, NECRODEATH, NADIMAC, SAVAGE RAVAGE, HADES, EUFOBIA, TOXIC TRACE, KUGA, HATEBOMB, VIRUS, NEW DISEASE, EXODUS, SUICIDAL ANGELS, ONSLAUGHT и INSIDE THE HOLE.

Очакваме ново издание, за да можем отново да се потопим в ъндърграунда, където творят и много стойностни групи (сетлист и видео откъси от събитието ще бъдат качени до дни). Вижте снимките в нашата галерия ТУК.

  1. #1 написан от Тотев (преди 7 години)

    По скоро 25-30.. беше зле!

  2. #2 написан от SAXON (преди 7 години)

    Значи са плащали и на излизане 🙂

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото