Специално интервю с Christos Dragamestianos (ON THORNS I LAY). Представяне на новия албум на SEVI „Genesis“ – разговор със Светлана Близнакова – Sevi и Рали Велинов. Руси Тенев за дебют на SAKAR „Самодива“. Разговор с Димитър Гугов за новия албум на VIOLONS BARBARES „Monsters and Fantastic Creatures“ и концерта на етно групата на 15 ноември във Варна. Кирил Янев за концерта на БАЛКАНДЖИ на 17 ноември в София. HAMMERHEAD (BG) с трибют по повод 40-годишнината на „Kill ‘Em All“ на METALLICA.

В предаването ще звучи музика на: ONE FAITH, HEPTAGRAM, Bruce Dickinson, ANAL VOMIT, THE GEMS, THE RODS, BLOODY FALLS и др.

„От другата страна“ вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването, както и в платформата Бинар на БНР.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.