Концертът на IN FLAMES в София, обявен още през 2019 и пренасочван двe последователни години заради пандемията от Covid-19, няма да се случи през 2022 и окончателно се отменя!
 
След многократни и неуспешни опити концертът да се пренасочи за 2022 година мениджмънтът на IN FLAMES взе решение да отмени всички планирани концерти от турнето на бандата в Източна Европа и Балканите окончателно.
 
Това решение дава зелена светлина за започване на процедура по връщане на закупените билети.
 
Сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени по един от следните начини считано от 06.07.2022:
 
– Билетите, закупени онлайн през системата на Paysera, ще бъдат върнати по сметките на клиентите, през които са платени. За целта е нужно да изпратите на и-мейл: pr@eventease.org снимка на билета, на която ясно се вижда номера на поръчката и номера на билета/билетите. Нужно е да потвърдите дали картата, от която е закупен билетът е активна. Ако не е активна вече картата ви, моля посочете три имена и банкова сметка, по която да се наредят парите. Мейлът следва да бъде изпратен от и-мейла ви, който сте посочили при закупуване на билетите ви. Клиенти, закупели билети чрез Revolut карта или сметка следва да посочат българска сметка в българска банка, за да може да бъде възстановена сумата им.
 
– Билети, закупени от магазини На Тъмно, ще бъдат върнати на клиентите по банков път, като за целта е нужно да бъде изпратен и-мейл на pr@eventease.org със снимка на билета с ясно видим номер на билет, номер на поръчка, цена, прикрепената касова бележка издадена от магазин На Тъмно, както и информация подадена от клиента закупил билетите с три имена и банкова сметка, по която да бъдат възстановени сумите по закупените билети.
 
– Сумите за билети, закупени по куриер с наложен платеж, ще бъдат възстановени отново с наложен платеж обратно към клиента. За целта е нужно клиентите изпратят и-мейл на pr@eventease.org и изпратят снимка на своя билет и прикрепения към него касов бон, две имена, телефон и офис на Еконт, до който да бъде изпратен наложеия платеж.
 
Крайният срок за връщане на билетите е 30.09.2022 г.