След успешния румънски етап на турнето, People of Maha [BG] и The Strizzers [RO] вече пренасят Beyond Borders Tour в България! Групите не само създадоха вълнение в Румъния по-рано тази година, но сега са готови да споделят музиката си с българската рок сцена.
Можете да ги видите на 4 различни дати в страната:
11.09 – Специален акустичен концерт с The Strizzers в София, McCarthy’s Irish Bar
12.09 – София – Live Club Tarantino
13.09 – Банско – Star Bar
14.09 – Перник – Kasa Bira

PEOPLE OF MAHA
Пряко от София, България, People of Maha е изцяло женска трио група за инди рок, която влива музиката си с ярките влияния на България и Бразилия. Създадени през 2018 г., в състава на тази динамична група влизат Алекс Гешева на барабаните, Биа Карвальо на вокалите и Мила Нинова на китарата.
Музиката на People of Maha е смесица от фънк ритми, мелодични китари, класически елементи и мощни вокали. Техните изпълнения въвеждат слушателите в завладяващо музикално пътешествие с невероятно сценично присъствие и неустоим ритъм.
Най-новото им EP, „Lost Heaven,“ разкрива най-интимните, дълбоки и тъмни мисли на групата, оставяйки трайно впечатление у слушателя.
Слушайте най-новата музика на People of Maha на всяка платформа:
https://linktr.ee/peopleofmaha

THE STRIZZERS
The Strizzers е нова рок група от Букурещ, Румъния, която бързо печели популярност със своята интересна версия на алтернативния рок. Музиката им черпи вдъхновение от ежедневния живот и пулсиращото сърце на града, което е и причината да наричат стила
си „урбан рок“.
The Strizzers се появяват на сцената през 2022 г. и са решени да прекарват колкото се може повече време в светлината на прожекторите, правейки това, което обичат най-много.
Присъединете се към тях в това пътешествие и разгледайте града в компанията на “Some Kind of Hero”.
Можете да научите повече за The Strizzers на техния YouTube канал:
https://www.youtube.com/@thestrizzers