Мото – рок парти от „Калашниците“

kalashnicite plakat_otk2016_medii1Покана за пролетен купон от мото клуб „Калашниците“:

Идва пролетта и времето за сбирките на открито. По този повод, както всяка година по това време, на 2-ри април, мотоклуб „КАЛАШНИЦИТЕ“ са решили да ни изненадат с първото си мероприятие за 2016 година. Под името „Благотворително мото-рок парти за началото на топлите дни“ се крие весело настроение, много бира и топли мезета, всичко това съчетано с концерта на любимците от пловдивската метъл върхушка „KROSSFIRE„, които се очаква да взривят природен парк „Побит Камък“, който се намира на 20км. от столицата до с. Нови хан.
Организаторите от мотоклуб „КАЛАШНИЦИТЕ“ обещават, както и досега, да направят със своите три мероприятия през годината  благотворителна акция, която да помогне на дете, нуждаещо се от финансови средства за лечение. Името му, както и заболяването, придружено с документи и епикризи ще научим скоро от страницата на клуба – www.KALASHNICITE.com както и във фейсбук.

Стягайте палатките и завивките и на 2-ри април ще се видим там.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото