Коледна благотворителност за МН18

Вчера, напълно неочаквано, получихме изненадващ подранил коледен подарък от неизвестен наш почитател (ако разреши, с радост ще го споменем). БЛАГОДАРИМ ТИ!

Не знам колко от вас са обръщали внимание на това каре (на снимката), а вероятно малко от тях знаят какво прави. От него, чрез системата PayPal, може да изразите вашата подкрепа и благодарност към нас, с каквато сума решите. Коледа наближава, време е за приятни изненади.

Времената са тежки за всички, особено последната година. Мисля, че знаете – Хангарът е независим, зад него не стоят медийни групи или фирми. Ние го правим изцяло доброволно и като хоби, със страст. В началото използвахме гостоприемството на приятели (огромно благодаря!), за да го съхраняваме. Но последните години се разрастваме и популяризираме все повече, което наложи използването на не толкова евтини варианти. Така че за това ще отидат събраните средства. А бири винаги може да пием на концертите заедно (след като ги възобновят).

Използвам момента да „разкрия“ и друга „тайна“ (скрита в менюто За нас), която е валидна безсрочно – Влез в Хангара. С радост приветстваме всеки нов ентусиаст, решил да се включи в изграждането на любимия ни сайт.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото