Какво ви очаква от 10 до 13 април в бар-клуб АДАМС

10. април (четвъртък)
Вече втора година Jet Fuel бандата не изневерява на твърдия стил и купонджийското настроение. Групата се състои от Александър Георгиев – бас, Владислав Георгиев – китара и бек вокали и Елица Пейчева – барабани. Горещата подкрепа на публиката и адреналинът от изявите на живо буквално наливат още и още гориво в кръвта и музикантите продължават да работят по нови композиции. Тази вечер Jet Fuel ще направят ново зареждане с голяма доза любими хитови парчета.
Шоуто започва в 21:30ч. Входът е свободен. 

11. април (петък) :
На сцената на бар-клуб Адамс (ул.“Ангиста“ №6, до пл. Сточна гара) ще се качи Better Than Grey –  Pop Punk банда от София. Групата е създадена през 2010г., като много от членовете са се променили, а само Джъстин (вокал) и Frankie (китара) остават от първата формация. Текущата банда включва Марин (китара, беквокали), Асен (барабани) и Maртo (бас). В последните години се опитват да правят музика с високо качество без компромиси, винаги с добра мелодия, интересни аранжименти и текстове които имат смисъл. Новият им албум се нарича „No Way Back”.

Заедно с тях ще излязат и Hayes & Y– българска алтърнатив рок група от София. Сформира през 2009г., но с друго име (Gross). Gross взимат участие в Tuborg Rock Bands Challenge 2011 и стигат до финал.
След като Георги Деянов (барабани) се присъединява към Благослав Анастасов (вокал и китара), Радослав Лозански (китара) и Ивайло Делев (бас), групата започва да работи по първия си демо албум, който излиза през декември 2011г. В него влизат четирите парчета: Come On, Break You, Down и Out of the Record. През април 2013г. групата се преименува на Hayes & Y.

Началният час е 21:30ч. Входът е 10лв. – куверт, от които 5лв. са консумация.

12. април:
В съботната вечер ще се срещнем с добре познатите ни Er Goliam, които с новата си визия спечелиха сърцата на мнозина, особено с авторското си парче Black Demon, оглавило класациите на Radio Z-Rock. Този път за „разнообразие“ ще направят трибютни изпълнения на Helloween и на W.A.S.P. За да бъде още по-атрактивно изживяването на феновете, по случай концерта на емблематичните и обичани рок музиканти W.A.S.P., който ще се състои на 04.08.2014 в Летния театър в гр.Бургас, организаторите на събитието са подготвили като изненада 2 ПОКАНИ, които чрец томбола ще ощастливят двама късметлии в трибютната нощ!

Друг гост на вечерта е групата Dark Spirit, основана през 2005г. Желанието на бандата е да обедини съвременото power metal и мелодично heavy metal звучене от 80-те в своите записи. Предвид липсата на българска банда с heavy и power metal звучене, амбицията на групата е да наложи този стил в българския рок. Бандата има издаден един албум под наименованието The Spirit Never Dies! Групата вече започна и записите по втория си самостоятелен албум. От 2 години насам бандата се популяризира и с трибютите, които прави на Manowar из цялата страна!

Трибют вечерта стартира в 21:30ч. Цената е 6лв. 

13. април (неделя) :
Клубът ще представи съвместно клубно участие на две родни метъл банди. Full Circle свирят модерен метъл/хард рок. Заедно с тях ще забият и момчетата от JFT. Началото е в 21:00ч. Входът е 6лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото