Дванадесет банди на Хасково Рок Фест 2017

Дванадесет рок банди ще забият на 3- дневния рок фестивал, който ще се проведе в Хасково от 31-ви август до 2-ри септември.
Мястото – спортна площадка „Спартак”.
Вход свободен, а стартът и в трите дни е в 18 часа.
Началото на феста ще дадат барабанистите при Младежкия център в Хасково, а веднага след тях на сцената ще се качи Росен Тенев, следван от димитровградската рок група Slim Jim и BGB – английско-хасковската група с басист Лий Фолкнер, който е свирил с Black Sabbath.
Хедлайнерът за вечерта е бандата 8m/s.

Вторият ден продължава със същата сила когато на сцената ще се качат Powertrena, Revival и Zoom. Финалът за деня ще поставят рокаджиите от „Обратен ефект”.

Третия ден стартира със софийската банда „Елизиум”, а втори са хасковлиите от Hangar 42. След тях е ред на Different Highway, станали любимци на зрителите на „Голямото рок междучасие”. Последни на сцената на фестивала са момчетата от John Steel, чийто гост е Doogie White, бивш вокалист на Rainbow. Специално за публиката групата ще представи новите си парчета, записани съвместно с Дъги, които ще станат част от новия им албум.

 

Haskovo Rock ХРС2017

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото