ASKING ALEXANDRIA в София – как ще влизат деца и младежи на концерта

 Тази събота, 11 март, ASKING ALEXANDRIA ще свирят за първи път у нас в зала “Универсиада“ по повод 11-ия рожден ден на радио Тангра Мега Рок“. Самата група води със себе си още две банди – американците THE WORD ALIVE и британците SILENT SCREAMS.

 Деца до 7 години (включително) влизат без билет, но с пълнолетен придружител. Концертът ще завърши преди 22:00ч., така че младежи между 14 и 18 години могат да присъстват сами, без придружител, след като си закупят билет. Деца от 8 до 13 години (включително) се нуждаят и от билет и от придружител. “Тангра Мега Рок“ молят всички младежи да носят  лична или ученическа карта!

 Последните билети ще откриете в системата на Eventim.bg – тук. Цената им е 40 лв., а в деня на концерта и на място по 45 лв.

 Вратите на залата ще бъдат отворени за феновете в 18:00ч. – концертът ще започне в 18:45ч., за да завърши рано – в 22:00ч. и ще бъде от типа All Ages. Очаквайте точния график в следващите дни! Алкохол НЯМА да се сервира на младежи до 18 години.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото