Jason James напуска BULLET FOR MY VALENTINE

 След 12 години в групата, басистът Jason “Jay“ James напусна BULLET FOR MY VALENTINE. По-долу можете да прочетете изказването на Matthew “Matt“ Tuck , Michael „Padge“ Paget и Michael „Moose“ Thomas по повод случката. Очаквайте подробности около бандата и записите за следващия им албум!

До всички наши фенове,

С огромно съжаление BULLET FOR MY VALENTINE съобщаваме, че Jay James вече не е част от групата. Jay беше част от тази банда повече от 12 години и е част от нашите животи – завинаги. Той ще ни липсва, точно толкова много, колкото и на вас. Искаме да му пожелаем всичко най-добро и успех във всичките му бъдещи начинания. Ние винаги ще му бъдем благодарни за приноса и жертвите, които е правил за тази група.

Ще обявим заместника на Jay, когато сметнем че е време. Но дотогава ще бъдем заети и фокусирани върху записите за следващият ни албум и ще се постараем това да бъде най-добрият албум, който някога сме правили.

2015 вече изглежда доста интригуваща за нас. Доста вълнуващи неща се случват зад кулисите, които ще обявим в най-скоро време.

Благодарим Ви за подкрепата!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото