THEORY OF A DEADMAN се завръщат с нов албум

Roadrunner Records и 604 Recording Group разкриха подробности около очаквания с огромно нетърпение нов албум на TheoryOfADeadmanSaVages”, който следва хитовия от 2011-та The TruthIs…” и ще бъде издаден на 8. юли.

 SaVagesбе оповестен официално, заедно с огнения нов сингъл Drown, като част от него може да бъде чута във видео тийзъра на www.theoryofadeadman.com. Парчето е продуциранo от Howard Benson (Halestorm, MyChemicalRomance), с когото бандата работи от години и от 22. април то е в продажба в iTunes.

 Tyler Connolly, вокалист и китарист, коментира: “Върнахме се назад към мястото, на което принадлежим с този запис, назад към тревогата, назад към тъмнината. Променихме малко посоката в албума, но той ни заведе точно където имахме нуждата да бъдем.” Connolly допълва относно вдъхновението, което е имала бандата за Drownи казва: Drownе за това да си самотен, за чувството да си отхвърлен и да си оставен да си блъскаш сам главата. Ние всички сме се чувствали по този начин в някой период от нашия живот; неспособни да се носим по течението, ние потъваме на дъното, което накрая винаги изглежда по-лесния вариант, отколкото да се борим да излезем отново на повърхността.”

 TheTruthIs…” прави експлозивен топ 10 дебют в SoundScan/Billboard 200 след своето издаване през 2011-та, като достига и до първите места в класациите “TopRockAlbums”, “TopAlternativeAlbums” и “TopHardRockAlbums”. Това е четвъртият албум на TheoryOfADeadman, от който излизат няколко хита, сред които са Bitch Came Back, Hurricane и номер едно песента Lowlife, която прекарва три последователни седмици на върха на еърплей чартовете на рок радиата  по целия свят.

 Повече от десетилетие Theory Of A Deadmanе сред най-характерните и най-популярни банди в историята на хард рока, смесвайки откровени и искрени лирики с необикновени мелодии с огромен заряд и наелектризираща динамика. Начело с певеца и композитора Tyler Connolly,  бандата базирана във Ванкувър си е спечелила много страстни фенове. Тя притежава дълга нишка от хитове, сред които е и техният номер едно мейнстрийм рок дебют Bad Girlfriend (част от сертифицирания от RIAA платинен албум Scars & Souvenirs от 2008-ма).

 Както всяка хард рок група и Theory Of A Deadmanпрекарва по-голямата част от съществуването си по турнета. Като допълнение към безбройните собствени концерти, бандата е споделяла сцена на множество фестивали с подобни като нея групи като например AlterBridge, StoneSour, MötleyCrüe. Това лято също са планирани различни дати за самостоятелни концерти, както и участия по фестивали, като повече информация може да се намери на www.theoryofadeadman.com/tour.

 TheoryOfADeadmanсе състои от Tyler Connolly(вокал,водеща китара), David Brenner (ритъм китара), Dean Back (бас) и Joey Dandeneau (барабани).

 За повече информация моля посетете: www.theoryofadeadman.com, www.facebook.com/theoryofadeadman, http://twitter.com/TOADM (@TOADM) и www.roadrunnerrecords.com.

 Албумът SaVagesна TheoryOfADeadmanще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на WarnerMusicInternational. Междувременно в iTunes може да закупите сингъла Drown на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/drown-single/id857569035

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото