Калифорнийските стоунъри HOUSE OF BROKEN PROMISES с концерт в София

House Of Broken Promises HOBPКалифорнийските стоунъри House Of Broken Promises се присъединяват като трета група за концерта на рокерите от Охайо – Valley Of The Sun & френската фъз машина Dot Legacy. Концертът ще се състои в столичния клуб *Mixtape 5* на 13-ти октомври, четвъртък.

Създадена от пепелта на покойната, велика и печално недооценена група UNIDA (в която участва и John Garcia от KYUSS), House of Broken Promises е двоен шут от класически хард рок без никакви задръжки. Не можете да пишете рифове, като тези в ‘Blister’ и ‘Highway Grit’, без те да са част от ДНК-то ви, не можете да свирите груув като този в ‘Walk on By’ и ‘Obey the Snaкe’ по случайност – трябва да гo чувстватe в дъното на костите cи. И точно това получаваме от House of Broken Promises!

На 13-ти октомври ни очаква истинска позитивна, Heavy Rock ‘N’ Roll вечер, носеща заряда на олдскуул калифорнийския саунд – да, точно този, който ни кара да настръхваме от кеф и косите ни да летят!

Организатор на тройната ударна свирня са Wrong Events.

Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на ticketlogic.bg. Цената им е 15 лв.

Следете официалното събитие на концерта във фейсбук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото