DEEP PURPLE работят по нов албум

Deep Purple са започнали работа по новия си албум в Алгарве, Португалия, почти една година след издаването на предния им албум Now What?.

Gillan за работата по албума:

Цялата банда е тук. Имаме студио в Алгарве, където работим по новите песни. Вечер се наслаждавам на спокойствието с глътка добро, червено вино. Сутрин ме буди петел някъде в квартала и ставам на зазоряване. Когато се стъмни си лягам. Животът тук е лишен от превземки и е един наистина добър живот.

Gillan на този етап няма какво да сподели за формата, която албумът може да добие, но е сигурно едно нещо – Deep Purple ще направят турне.

Не мога да си представя да не съм на сцената. Контактът с публиката, още по-важно контакта с музикантите – това е истинска магия. Никога не знаеш какво ще се случи на концерт на Deep Purple. Не искам да усещам липсата на тези чувства.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото