Последни новини за Grind Over Sofia 2024

Утре 31 май стартира двудневният фестивал Grind Over Sofia 2024, организиран от Autumn Souls Of Sofia. Той ще се проведе в дните 31 май – 1 юни в столичния клуб При Черепите – OldSkulls Club.

И както обикновено се случва организаторите имат добра и лоша новина.

За огромно съжаление, Fleshless отпаднаха от фестивалния афиш поради заболяване на барабаниста им. Това наложи отмяната на цялото им планувано турне в Дунавско-Карпатската част на Европа. Групата обаче обеща да се реваншира през следващата година като възстанови турнето и посети плануваните държави.

Организаторите от Autumn Souls Of Sofia реагираха своевременно, като разместиха графика, така че купона да протече според планираното със същия интензитет и еуфория. По-долу можете да видите новия график.

Ограничен брой билети все още има налични в EpayGo и на касите на Изипей в цялата страна. Цените им са както следва:

Само 31 май – 25 лева;
Само 1 юни – 90 лева.
Пропуск за двата дни е на цена 100 лв.

В деня на събитието ако има налични на входа на клуба цената им няма да бъде променяна.

На мърч щанда ще можете да откриете и билети за февруарското издание на фестивала на цена 55лв. Тиражът им ще е само 20 билета и няма да бъдат продавани на същата цена след изданието на Grind Over Sofia 2024. Така, че сега е момента на големия келепир.

На 1 юни по случай Деня на детето, деца до 14 години ще се допускат на събитието безплатно. За целта трябва да имат попълнена декларация и придружител с валиден билет за фестивала.

Повече информация, както и всички свинщини, които организаторите са подготвили, можете да намерите на страницата на събитието.

Време е за пролетни танци!

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 седмици)

    Там сме…Вече тръпна в оргазъм…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото