Информация относно “VOICES OF ROCK” 2020

Екипът на фестивала с благородна кауза “Изкуството е…” към момента не се отказва да събере на една сцена, трите световни рок звезди Johnny Gioeli, Ronnie Romero и Jeff Scott Soto.

“Реализирането на фестивала всяка година е голямо предизвикателство за малкия ни екип, но 2020 се оказа толкова непредвидима и объркана, че надмина и най-смелите ни представи за трудности.” – това заяви Нелиан Николова, създател и директор на фестивала.

За грандиозното шоу се очаква да пристигнат и изявени музиканти от Великобритания и Германия, които ще бъдат на сцената с тримата певци. По план осмото издание на събитието трябва се състои на 6 септември 2020, на централния площад в град Монтана и отново е с вход свободен. Социалният акцент тази година е свързан с темата за различните зависимости сред децата и младите хора. Българският игрален филм “Доза Щастие” е сред партньорите на фестивала тази година, като е планирана специална прожекция за деца и родители, която ще бъде последвана от дискусия с част от екипа реализирал филма и специалисти по темата.

“Даваме всичко от себе си в продължение на месеци, за да можем да запазим фестивала. Централният площад в Монтана е достатъчно голям, за да може да се спазва дистанция между хората. Към момента единственото обстоятелство, от което сме зависими и което не можем по никакъв начин да контролираме, е свързано със ситуацията в САЩ и забраната за пътуване. Искрено се надяваме, че тя ще се развие в добра посока. Бихме искали да благодарим от сърце на всички хора и компании, които въпреки трудния момент не ни изоставиха и подкрепиха каузата ни! Продължаваме да работим за провеждането на фестивала и дано усилията ни завършат с една страхотна рок вечер… тази година.” – допълва още Нелиан.

За повече актуална информация следете официалната страница на фестивала.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    Дано…..защото си мисля,че просто концертите са един от малките пристани за измъчената българска душа….По-точно за хора от нашата порода….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото