Dishonored

Категория: Български групи

Начало: 18 Сеп. 2019 - 20:00

Град: София

Място: Зала за събития „В парка“

Цена: 8 лв

Организатор:

Билети: ТУК

DISHONOREDСофийската метъл банда DISHONORED се завръща с второ видео от предстоящото им дебютно EP „Aminds“. То е към песента „Devil Nation“ и ще бъде представено с концерт на 18-и септември от 20:00 ч. в Зала за събития „В парка“. Към групата ще се присъединят колегите им от TERAFLORAи бургазлиите SALTFIELD като предстои обявяването и на още една банда.

Официалната премиера на видеоклипа ще се състои веднага след изпълнението на DISHONORED на специално предвиден за целта екран. За феновете групата е предвидила и мърчандайз под формата на тениски и стикери.

„Devil Nation“ е миксирана и мастерирана от Здравко Перников. Китарите са записани при Дан Валентино, а барабаните – от Юли Диамандиев. Арт логото на сингъла е създадено от китариста на DUMBFOUND Джулиано Димитров.

След излизането на първия видеоклип към песента „Vices“ музикантите решават да се отдръпнат за малко и да запишат мини албум с изпипан звук. Следват няколко презаписа на песните. През лятото на 2019 г. е заснето и второто видео. Клипът е с мрачна атмосфера и кино елементи и представя групата в различна светлина със свирещи кадри и актьорски роли към развиващ се сюжет, измислен от вокалиста. Множеството метафори и мистични елементи целят да вдъхновят зрителя да потърси личното си виждане върху това какво представлява тази продукция. Видеото е заснето и обработено от вокалиста на 40 DAYS LATER Георги Спиров с помощта на Боян Карамфилов в Зала за събития „В парка“. В клипа участва и актьорът Мартин Смолечки, известен с ролята си в най-успешния български сериал „Под прикритие“.

Както вече ви информирахме, софийските метъли DISHONORED ще представи чисто новото си видео към парчето „Devil Nation“ с концерт на 18-и септември от 20:00 ч. в Зала за събития „В парка“. Вече е ясен и пълният списък с банди, които ще участват в събитието. В сряда вечер стана ясно, че към SALTFIELD и TERAFLORA се присъединяват и софиянците THIS BURNING DAY. Така групите на концерта стават общо 4 и обещават вълнуваща музикална вечер за почитателите.

THIS BURNING DAY е алтернативна метълкор/джент група, сформирана в началото на 2011 г. в София. В звученето си групата черпи вдъхновение от ред популярни музикални жанрове. Основен градивен елемент в творчеството на групата са мелодичните и ритмични инструментали, върху които се преплитат тежки и лирични вокали, предаващи емоционално заредени и градивни послания. Текстовете рисуват картини или разказват истории, препращащи към интимно-личното и интровертното, но и засягащи теми с интерперсонална и онтологично-философска насоченост.

През март 2016 г. THIS BURNING DAY издават дебютното си EP, озаглавено “Elemental”. През 2017 г. групата взима участие в четвъртата серия на американския филм „Death Race“. В момента момчетата работят по дебютния си дългосвирещ албум.

Вратите ще отворят в 19:30.
Начало – 20:00.
Вход – 8 лв.
Събитието е ALL AGES.

Не пропускайте едно от топ музикалните събития на месец септември!

За повече информация следете официалното събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/1256457981202772/

А повече информация за самата група може да намерите на този адрес.


В началото