Paradise Lost

Категория: Големи концерти

Начало: 4 Апр. 2018 - 00:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 50 лв

Организатор: Тангра Мега Рок

Билети: ТУК

Тангра Мега Рок ни засипват с интересни новини по случай рождения си ден:

След като вчера съобщихме, че ENSLAVED ще свирят в София на 3 април за 12-ия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК, днес имаме огромното удоволствие да обявим, че във втория ден на тържеството – 4 април ще гледаме PARADISE LOST.

Британската готик метъл институция се завръща у нас въоръжена с фантастичния си нов студиен албум ‘Medusa’, посрещнат горещо от феновете и критиката в целия свят, заради неподправения дълбок мрак, напомнящ за класическите години на групата.

Paradise L_FB_cover 01

12 години радио ТАНГРА МЕГА РОК през 2018:

 

3 април – ENSLAVED

4 април – PARADISE LOST     

Още подробности за всичко това очаквайте още тази седмица.

Времето лети… и така, както сега през декември ще празнуваме цели 25 години от началото на идеята “Радио Тангра“, през април ще има и тържества по повод 12 години от рестарта и раждането на радио “Тангра Мега Рок“. Това означава няколко великолепни концерта, както и една вълнуваща 2018-а!

Официално обявени вече са две поредни шоута за 12-ия рожден ден на радио “Тангра Мега Рок“ в столичния клуб “Mixtape 5“ на 3 април и 4 април.

В първия ден ще гледаме ENSLAVED и SAMAEL, като и двете групи ще имат еднакъв статут в концерта и ще се представят всяка с цялата си програма. А шоуто на следващата вечер ще бъде оглавено от PARADISE LOST.

Предстои да бъдат обявени още групи, но билетите вече са в продажба екслузивно в системата на Eventim. Деца до 7 години (включително) влизат без билет, но задължително с придружител.

12 години радио “Тангра Мега Рок“ през 2018 г.:
3 април – ENSLAVED и SAMAEL – билети с цена 60 лв. ще откриете на този адрес
4 април – PARADISE LOST – билети с цена 50 лв ще откриете на този адрес
Двудневни билети, които ще се ползват само и единствено от 1 човек и струват 95 лв. ще откриете на този адрес.


В началото