Leave’s Eyes и Atrocity

Категория: Големи концерти

Начало: 27 Окт. 2013 - 20:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 35 / 40 / 50 лв

Организатор: BGTSC

Билети: ТУК

Както вече ви информирахме преди месец  двете групи ще делят обща сцена в София.

BGTSC има удоволствието да обяви официално съвместния концерт на LEAVE’S EYES и ATROCITY!

Примата на норвежката Gothic сцена – Лив Кристин и една от най-значимите експериментални немски метъл банди ще забият в столичния клуб Mixtape5 на 27 октомври тази година. Това е първото самостоятелно гостуване на двете групи у нас и е единственото такова шоу в региона с репертоар от над 150 минути(!), включващ най-доброто от двете групи до момента.

BGTSC има удоволствието да обяви WARTIME – българското участие на предстоящия концерт на LEAVES’ EYES и ATROCITY!

WARTIME е една от най-обичаните български банди от екстремната сцена. Те определят стила си Technical Thrash Metal, а историята им започва през 1997г. От тогава до сега групата е претърпявала неколкократни промени, като дори някои от членовете и са сменяли инструментите на които свирят.

След дебютното ЕР Perfect World (1998) и двете демо тави Entrapment (2000) и Preordained Game (2006) през 2010 година на бял свят се появява Against Destiny, отличен албум на много високо ниво, а и сто процентов Technical Thrash Metal. По малко от три години по-късно WARTIME се затвърждават като №1 експериментатори, а и напомнят защо са от водещите формации на местната екстремна сцена с още по идейния Solar Messiah (2012), включващ вече освен thrash, power и progressive елементи вплетени в един неповторим и компактен стил.

На 27 октомври „звездните месии” ще допълнят липсващото звено на този изключителен спектакъл, за да се превърне той в над три часово тържество.

700 билета ще  са в продажба от днес в мрежата на EVENTIM в цялата страна. До края на месец август те ще са на специална промо цена от 35 лева, а от 1 септември пропуските ще се продават на  цена от 40 лева. Последните 300 ще са на цена от 50 лв.

Местата, от които ще могат да бъдат закупени билетите, са магазините на Пикадили, Germanos, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ,ESPO груп, Outlet Alex, магазин ЯКО, На Тъмно, Metal Heaven, касата в НДК, както и онлайн на www.eventim.bg

Очаквайте още подробности!


В началото