Dog Eat Dog

Категория: Малки концерти

Начало: 13 Окт. 2013 - 00:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: лв

Организатор: HC Spirit

Билети: ТУК

През декември тази година hcspirit.com става на 10 години, а веселията по този повод започват два месеца по-рано и по-точно на 13-и октомври. Това е датата, в която ще ни гостуват култовата американска банда DOG EAT DOG!

Запомни, нали – 13-и октомври! Концертът ще е в голямата зала на клуб „Mixtape 5″. В края на тази седмица пускаме билетите в продажба с крайно ограничен тираж – 700 броя, така че нека всеки се подсигури навреме, за да няма сърдити, както на няколко други събития в последната половин година. Имай предвид, че се очаква интерес и от съседните държави, тъй като бандата ще пристигне специално и единствено за концерта им тук.

DOG EAT DOG съществуват от 1990-та година, появявайки се като поредното отроче на хардкор сцената в Ню Джърси. Не след дълго обаче започват да създават свой собствен стил и стават една от първите банди в света, които смесваш хардкор и пънк с хип хоп, ска и фънк, добавяйки и саксофон. Преди две години трябваше да са хедлайнери на фестивала Elevation, който обаче бе прекратен.

Очаквай в най-скоро време информация относно подгряващи банди и цени на билетите. А и разбира се за следващите събития по случай юбилеят на HC Spirit.


В началото