Hypocrisy

Категория: Големи концерти

Начало: 22 сеп. 2013 - 00:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 40 / 50 лв

Организатор: BGTSC

Билети: ТУК

BGTSC има удоволствието да обяви предстоящия концерт на HYPOCRISY!

Съпорт банда на предстоящия концерт на HYPOCRISY ще бъдат датските Thrash Death Metal любимци HATESPHIRE и DIABLESS – българското участие на предстоящия концерт!

На 22 Септември (неделя) тази година една от най-обичаните шведски death metal банди, начело с една от най-харизматичните фигури на скандинавската сцена, ще забият в столичния клуб Mixtape5. Концертът е част от«END OF DISCLOSURE Tour 2013» в подкрепа на едноименния им последен албум от тази година.

Peter Tagtgren и компания с нетърпение очакват новата среща с българските си приятели! Ние пък, с нетърпение очакваме да видим новото им шоу!

За датските крале на траш метъла HATESPHERE, а и за нас датата 22 Септември 2013 година ще бъде историческа, тъй като това ще е първото им гостуване в България! „Агресия, пиене и омраза”, „Thrash, Death & a Bit Core” са сентенциите най-ясно характеризиращи тази банда превърнала се в едно от най-уважаваните имена на датската сцена  още след появяването си през 2000 година.

DIABLESS е една от най-силните български концертни дет банди. Те определят стила си като атмосферичен дет метъл, а историята им започва през 2007г. под името Frozen Shit. Началото е поставено от Ивайло Христосков- китара и вокали (бас китара в Dark Inversion) и Явор Александров- китара. По-късно към групата се присъединяват Николай Лозанов-барабани,  Петко Христов-бас и Георги Ковачев-вокали. През 2011г. Георги Ковачев напуска гупата, а вокалите отново поема Ивайло Христосков, като групата приема и настоящото си име – DIABLESS. Тази година излезе и дебютният им албум, съдържащ 12 авторски парчета. Към настоящият момент групата работи по  материала за следващият си албум и се готви за 22 септември когато ще открият българската дата от турнето на HYPOCRISY.

Билетите за концерта на HYPOCRISY и HATESPHERE са в продажба от 6 юли, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Outlet Alex, магазин ЯКО, На Тъмно, Metal Heaven, касата в НДК, както и онлайн на www.eventim.bg

Първите 35 билета на специална промо цена от 35 лева отдавна свършиха. В момента  пропуските се продават на  цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape5, цената им ще е 50 лв.

Две от най-обичаните скандинавски банди на една сцена в клуб Mixtape5 на 22 Септември 2013, 20.00 часа!


В началото