Jonathan Roy

Категория: Малки концерти

Начало: 29 май 2024 - 00:00

Град: София

Място: City Stage

Цена: 22 лв

Организатор: Fest Team

Билети: ТУК

Сурова автентичност и болезнена артистичност – внос от романтичен Квебек, идва в София напролет. Jonathan Roy, който световните медии неслучайно наричат „канадският Еd Sheeran”, ще изнесе своя първи концерт у нас в клуб Строежа на 29 май 2024. Лимитираните билети за клубния гиг са вече в продажба в мрежата на ticketstation.bg и са на цени, които стартират от 22 лв. за членовете на Fest Club.

 

Концертът на Jonathan Roy е част от европейското му турне за представянето на неговия нов албум Life Distortions в Строежа на 29 май 2024 г., а Рой обещава незабравима вечер на истинско, неподправено артистично изкуство. Както той самият казва: „Чувствам се като котка от старата школа, която създава тази странна поп алтернативна музика, но това ми харесва“.

Jonathan Roy е канадски артист, чието музикално пътешествие е белязано от неуморен стремеж към автентичност и искреност. От дебютния си албум през 2009 г. до последния, Life Distortions, Джонатан последователно се развива, оставайки верен на уникалното си звучене. С над 90 милиона стрийминга в YouTube и предана база от фенове, Джонатан продължава да разширява границите на музикалната индустрия.

Предстоящият албум на Джонатан е кулминацията на тази еволюция, като предлага все по-пълно изразяване на уникалното му звучене. Албумът, включващ най-новия сингъл „Stay in Bed and F*** (While the World Burns)“, демонстрира винтидж мелодия, която напомня на Motown запис, но със съвременен R’n’B бекбийт, който добавя острота към неговите задушевни вокали.

Продуциран в сътрудничество с музиканта и продуцент Brian Howes, носител на наградата Juno и с редица опитни продуценти, Life Distortions е доказателство за привързаността на артиста към култа за автентичност. Албумът запазва силните зарибяващи мелодии, които го превърнаха в лидер в класациите, но и успява да навлезе в нова саунд територия – по-истинска за него от всякога.

Билетите за клубното участие на Jonathan Roy вече са в продажба в мрежата на tickestation.bg и цените стартират от 22 лв. Събитието във фейсбук е тук.

Предстоящите за 2024 концерти и новини за събитията в портфолиото на Fest Team можете да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в събитието и в социалните мрежи с най-актуална информация.

 

В отговор на засиления интерес към вълнуващия и артистичен Jonathan Roy от Канада, концертът му се мести на локация с по-голям капацитет – столичния клуб City Stage. След разпродаването на последните билети за първоначалното място за провеждане на клубния гиг, организаторите на концерта му в София, Fest Team и мениджмънтът на артиста, взеха решение да сменят мястото на неговото провеждане. Билетите, закупени за първоначалната локация (клуб Строежа) ще важат без презаверка, а ограничено количество допълнителни билети са вече пуснати в продажба на www.ticketstation.bg.

Датата за първия концерт на Jonathan Roy у нас остава същата – 29 май 2024.

Припомняме, че концертът му е част от европейското турне на артиста за представяне на неговия нов албум Life Distortions, а самият Рой обещава незабравима вечер на истинско, неподправено артистично изкуство.

Ограничен брой билети до запълване на капацитета на новата локация са вече в наличност в мрежата на tickestation.bg. За актуална информация и новини – следете събитието във фейсбук и социалните канали на Fest Team.


В началото