Таралеща и Cool Den

Категория: Български групи

Начало: 6 дек. 2023 - 21:30

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 25 / 30 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Няма по-подходящо място и време за един общ концерт на група Таралеща и COOL DEN освен на самият – Никулден!

Както повечето хора знаят,  вече “лятото е само наужким” и наближава денят за “Риба-бира” и тук таме някое кебапче, затова  група COOL DEN и ТАРАЛЕЩА ще спретнат заедно един подобаващ, незабравим и паметен (или безпаметен) Никулденски панаир!

Събитието ще се проведе на 6 декември, сряда, в клуб Микстейп!И както казахме по-рано – няма по-подходящо място, където можете да прекарате най-бургаския празник, освен под мелодиите на една от емблемите на поетите с китари от гр. Бургас – Митко Таралежков и група ТАРАЛЕЩА в комбинация с диво скачане и звучна симбиоза от фънк, рок и реге сервирана от COOL DEN.

Освен Никулден и именния ден на техния вокалист – Никола Симеонов,  момчетата от COOL DEN ще празнуват и своя 5 ти рожден ден!

Заповядайте на тази загрявка за духа, ума и тялото. На нея също така ще можете да подготвите организма си към предстоящия период на катаклизми, сармагедони и други природни бедствия.

Билети може да се закупят предварително на цена от 25 лв. в мрежата на Bilet.bg или 30лв в Микстейп в датата на събитието.ОСТАВАТ по-малко от 100 билета на предварителна продажба!.

COOL DEN и ТАРАЛЕЩА ще се радват да видят сияещите Ви лица и да прекарат една щура сряда /малкия петък/ вечер!


В началото