Glenn Hughes

Категория: Големи концерти

Начало: 27 май 2024 - 20:00

Град: София

Място: Joy Station

Цена: 70 лв

Организатор: BGTSC

Билети: ТУК

BGTSC представя: Концерта на GLENN HUGHES, който ще се състои от 20:00 часа на 27 май 2024 година. Гостуването у нас е част от турнето 50th Anniversary „Burn“ Album Tour 2024.

След страхотния концерт миналата година, отново ще чуем целия класически албум на DEEP PURPLE BURN. Този път шоуто ще бъде клубно и пред най-верните фенове, като за  целта е избран столичния клуб Joy Station.

Легендарният музикант е отново на турне и България и този път е задължителна дестинация!

Запазете си датата 27 май 2024 г.! Запазете я за GLENN HUGHES и вашата компания!

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

До 23-ти октомври, включително, цената им ще е 70 лева. След това с наближаването на събитието цената на пропуските ще расте.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

BGTSC представяDOOGIE WHITE, заедно с група JOHN STEEL, ще подгреят публиката преди концерта на GLENN HUGHES, който ще се състои от 20:00 часа на 27 май 2024 година в столичния клуб Joy Station. Ще чуем авторски композиции на John Steel и песни на именития певец от престоя и участието му в RAINBOW.

Гостуването на GLENN HUGHES у нас е част от турнето 50th Anniversary „Burn“ Album Tour 2024, по време на което той изпълнява целия класически албум на DEEP PURPLE.

ДЪГЛАС „ДУГИ“ УАЙТ (DOOGIE WHITE) е талантлив, добре познат шотландски рок вокалист. През 1984 година създава група La Paz, с която практически никога не се е разделял. Познат е като вокалист от Rainbow на Ritchie Blackmore, John Lord, Michael Schenker Group, Cozy Powell, Praying Mantis, Rising Force на Yngwie Malmsteen, Tank и Alcatrazz. Гостува в концептуалното издание “Нострадамус” на Николо Коцев през 2001 г., а на 1 септември 2009 г. пее за първи път у нас с Джон Лорд (John Lord) на концерта за група и оркестър в Пловдив. През 2012 година на Kavarna Rock Fest го видяхме като певец на Michael Schenker Group (MSG), а след това участва на редица музикални форуми у нас.
През 2017 година с родната формация John Steel записаха албума „Everything or Nothing“.


В началото