Hardcore X-Mass

Категория: Фестивали в България

Начало: 15 дек. 2023 - 00:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 30 / 40 / 55 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Най-старият независим фестивал за хардкор и ъндърграунд музика традиционно ще се състои през декември месец. И тази година фестивала ще се проведе в рамките на два дни, на две сцени с 20 групи.

HARDCORE X-MASS 2023 ще се състои на 15 и 16 декември в двете зали (“A” и “B”) на столичния клуб Mixtape 5.

В програмата на фестивала ще вземат участие едни от най-утвърдените и активни групи в България, в комбинация с някои от най-обещаващите млади и новоизгряващи имена на сцената, а между тях и специални международни гости.

Очаквайте до броени дни и още новини свързани с фестивала, както и обявяването на първия хедлайнер, заедно с още имена на групи, които ще вземат участие на HARDCORE X-MASS 2023.

Предварителната продажба на онлайн билети ще стартира на 13 октомври (петък) в мрежата на Bilet.bg.

За повече информация и новини относно събитието ви препоръчваме да следите официалните канали в социалните мрежи на организатора, както и онлайн събитието:

Facebook – https://www.facebook.com/141hardcore

Instagram – https://www.instagram.com/141hardcore/

Официално събитие във Facebook 

 

Европейската бийтдаун хардкор метъл сензация NASTY са големия хедлайнер на Hardcore X-Mass 2023.

Екстремистите NASTY се завръщат в София за едно специално шоу, като част и основен акцент в програмата на тазгодишното издание на фестивала. Последните няколко години NASTY тотално затвърдиха позицията си на една от най-успешните и големи банди от световната хардкор сцена, а и много отвъд нея. Тази година е много важна за тях, защото само преди месец, групата издаде и нов дългосвирещ албум: “Heartbreak Criminals” – това е и основния повод за предстоящото им Европейско турне, което стартира на 3 ноември в Германия.
Датата 16-ти декември в България на Hardcore X-Mass, ще е последното появяване на живо за NASTY през 2023-та и ще своеобразен гранд-финал за тази концертна година.

В следващите дни и седмици ще бъдат обявени всички останали 19 банди от програмата на двудневния HARDCORE X-MASS 2023.

Предварителната продажба на билети вече тече онлайн с пълна сила в мрежата на Bilet.bg

Линк към билетите: https://bilet.bg/bg/cart/hardcore-x-mass-2023-4433-4433

За повече информация и новини относно събитието ви препоръчваме да следите официалните канали в социалните мрежи на организатора, както и онлайн събитието:

Facebook – https://www.facebook.com/141hardcore

Instagram – https://www.instagram.com/141hardcore/

Официално събитие във Facebook – https://fb.me/e/uoy1gwwXh

 

14 години след последния си концерт, една от най-култовите и оригинални банди от българската независима сцена се събира отново, за да се качи на сцената на Hardcore X-Mass 2023!

Група Crowfish е създадена през 1997 г. и е активна до 2009 г. За този период те имат издадени 4 албума, три от които за германски инди лейбъли, както и стотици концерти в цяла Европа. Crowfish са важна част от историята и развитието на българската инди/ пънк и хардкор сцена.

Crowfish reunion 2023 – 15-ти декември – ден #1, Hardcore X-Mass ‘23!

Очаквайте в близките дни обявяването на пълната програмата на Hardcore X-Mass 2023.


В началото