Beast In Black

Категория: Големи концерти

Начало: 20 мар. 2023 - 00:00

Град: София

Място: зала Христо Ботев

Цена: 40 / 50 / 60 лв

Организатор: SME

Билети: ТУК

Финско – гръцко – унгарската хеви метъл банда BEAST IN BLACK най-сетне успя да включи и България в турнето си. Групата пристига в София на 20 март 2023 г. за концерт в зала Христо Ботев.

Още от самото си създаване през 2015 г. BEAST IN BLACK бързо набира популярност и се превръща в едно от най-разпознаваемите имена в пауър метъла. Главен виновник за това е китаристът и основател на бандата Антон Кабанен, който до началото на 2015 г. беше част от друга добре позната група в тези среди – Battle Beast. След раздялата си тях поради „творчески различия” Кабанен не губи време и сформира квинтета BEAST IN BLACK. Кадифеният глас и невероятният вокален диапазон на вокалиста Янис Пападопулус изстрелват бандата до най-високите позиции във финландските музикални чартове, още с първия им албум – „Berserker”.

Турнето DARK CONNECTION TOUR 2023” в подкрепа на едноименния албум, който излезе миналата година, най-накрая ще се случи след редица отлагания. Щастливи сме, че можем да бъдем част от актуалния списък с европейски държави, през които ще премине. BEAST IN BLACK са подготвили мощен арсенал от хитове за постоянно растящата им фен база по цял свят и са толкова мотивирани, колкото никога преди.

Официален съпорт на турнето предстои да бъде обявен.

Билети за концерта на BEAST IN BLACK  на 20.03.2023 са вече в продажба в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени от:

 – 40 лв. за първите 100 билета

– 50 лв. след изчерпване на промо билетите и до деня на концерта

– 60 лв. в деня на концерта и на място в зала „Христо Ботев“, в случай че има останали налични билети

 

Eто я и първата готина новина за първия по-значим метъл концерт в новата 2023-а: Beast In Black потвърдиха, че като подгряваща банда преди тях ще излязат гръцките пауърметъли от Firewind!
Четворката от Солун се утвърди като една от солидните машини в европейския пауър метъл, а звездата безспорно е китаристът им Гас Джи (Костас Карамитрудис), свирил с Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy, Dream Evil и дори групата на Ози Осбърн.
Така на 20 март в зала „Христо Ботев“ феновете ще получат срещу един билет – двойна доза тежки рифове и огнедишаща метъл експлозия!

 

Поради възникнали технически проблеми, се налага шоуто на Beast in Black и Firewind да бъде преместено в клуб Joy Station (ул. „Академик Стефан Миланов” 3, Студентски Град, на 750 метра от зала „Христо Ботев”).
Концертът ще се проведе на същата дата, 20 март, а всички закупени билети ще важат без презаверка.

Ето и графика за вечерта:
18:00 – Отваряне на вратите
19:00 – FIREWIND
20:15 – BEAST IN BLACK

Поради по-малкия капацитет на Joy Station, остава лимитирана бройка билети, налични в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg, като е малко вероятно да се продават на място.


В началото