Благотворителен фестивал „Побит Камък“

Категория: Фестивали в България

Начало: 1 юли 2022 - 00:00

Град: Побит камък

Място: Побит камък

Цена: лв

Организатор: мото клуб „Калашниците“

Билети: ТУК

За 12-ти път парк „Побит камък“ до с. Нови хан, ще посрещне фенове на рок музиката.

Тази година организаторите от мото клуб „Калашниците“, са решили изданието на фестивала да е под надслов „ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОК“ и в него да вземат участие едни от най-любимите родни рок имена.

 

Мероприятието, както всяка година, ще бъде благотворително – този път в подкрепа на петгодишната Стаси, като средствата от фестивала ще помогнат за рехабилитацията, от която има нужда, във връзка с диагнозата ѝ Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия.

В предното издание на фестивала, организаторите от „Калашниците“ дариха над 22 000 лева за необходимите медицински процедури на Георги Петров – 3г.

Събитието ще се проведе в два поредни дни. На 1-ви юли феста ще открият рок група Елит, следвани от Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, а петъчната вечер ще закрият вечните Сигнал.

Програмата в съботния ден ще започне с почетна обиколка до паметника на писателя Елин Пелин в едноименния град. В съботния следобед ви очакват много забавни мото игри и благотворителен търг, а за музиката ще се погрижат групите КонкурентДиана Експрес и още големи български изпълнители, които засега организаторите запазват в тайна. По време на мероприятието, „Калашниците“ са ви подготвили още изненади, безкомпромисен кетъринг, студена бира и шум на мотори.

Нека за 12-та поредна година се съберем, освен за да се забавляваме и да се видим със стари другари от цялата страна, да помогнем и за каузата на мотоклуб „Калашниците МСС“.

Калашниците“ ви очакват в първия уикенд на юли (01-03.07.2022 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

Допълнителна информация за групите и програмата ще публикуваме скоро.

Последвайте „Калашниците МСС“:

https://www.facebook.com/kalashnicite

https://instagram.com/kalashnicite_mcc

 

 

В първия уикенд на месец юли ще се проведе благотворителния фестивал „ПОБИТ КАМЪК – 2022“, на 20км. от столицата, до с. Нови хан, организиран от мото клуб „КАЛАШНИЦИТЕ-МСС“.

Тазгодишният формат на фестивала, който се провежда за 12-ти път ще бъде озаглавен – „ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОК“ и в него ще вземат участие повечето легендарни български банди, с чиято музика сме закърмени.

Със събитието ще бъдат събрани средства за петгодишната Стаси, които ще се разходват за лечението ѝ. Диагнозата на Стаси е Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия.

Участниците, включили се в благотворителната кауза на Калашниците, до момента са:

ФОНДАЦИЯТА – Супергрупата на България, ще направи двучасов мега концерт на сцената на Побит Камък в съботната вечер, като част от националното си турне – „ЩУРЦИТЕ НА 55г.“. В състав – КИРИЛ МАРИЧКОВ – Щурците, ДОНИ ВЕКИЛОВ – Атлас, СЛАВЧО НИКОЛОВ – Б.Т.Р., ВЕНКО ПОРОМАНСКИ – ТЕ и като гост музикант, ще се включи – ВАЛДИ ТОТЕВ – Щурците.

СИГНАЛ – Легендарният състав оглавен от ДАНЧО КАРАДЖОВ ще забият в първата вечер на фестивала.

АНАЛГИН със ЗВЕЗДИ КЕРЕМИДЧИЕВ от АХАТ

ДИАНА ЕКСПРЕС – Незабравимите хитове на бандата на МИТКО ЩЕРЕВ, изпълнени от нежния глас на ИЛИЯ АНГЕЛОВ, ще допълнят настроението на всички присъстващи на втория ден на събитието.

ВАСКО КРЪПКАТА и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД – Едни от най-известните български блусари ще ни заредят с позитивна енергия в петъчната вечер.

КОНКУРЕНТ – ще чуете хитове като „Дай ми време“ и „Аз съм твоя вечен конкурент“, изпълнени от невероятния вокал Емил Анчев.

ЕЛИТ – Култовата рок група с фронтмен Оги Цолов ще ви върне в 90-те с парчета като „Зазоряване“ и „Приятели“.

Водещи: ВЛАДИ ВЪРГАЛА и ВОЖДО (Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград, МК Пирински Вълци)

Освен концертите, Калашниците са ви подготвили безброй игри и забавления, томбола с награди, благотворителен търг, както и невероятна мощна заря.

На терена е подсигурен отличен кетъринг, барове, безплатен WiFi и голям палатков лагер.

 

Както вече ви съобщихме, от 01 до 03.07.2022, мотоклуб „КАЛАШНИЦИТЕ-МСС“ организират фестивал с участието на най-големите гласове на българския рок:

ФОНДАЦИЯТА, които заедно с ВАЛДИ ТОТЕВ, ще се включат като част от националното си турне – „ЩУРЦИТЕ НА 55 г.“, както и легендарните: СИГНАЛ, ДИАНА ЕКСПРЕС, АНАЛГИН, ВАСКО КРЪПКАТА С ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, КОНКУРЕНТ И ЕЛИТ.

По традиция, фестът е благотворителен и тази година усилията са насочени към набирането на средства за петгодишната Станислава с диагноза Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия. Стаси ежемесечно провежда процедури в турска клиника, а общата им стойност за година е 20 000 евро.

Като загрявка преди голямото събитие, КАЛАШНИЦИТЕ вече организираха една благотворителна акция и успяха да съберат 1000 лева в рамките на „Детски Мото-Рок Ден“. На 22.05, в клубната им къща в с. Нови хан, около тридесет деца взеха участие във фотосесия с мотори и музикални инструменти.

Влади Въргала, който ще се изяви като водещ и Юлиян Вергов, който ще открие събитието в петък, заедно с Китодар Тодоров и Красимир Коцупаров са сред популярните имена, които също подкрепят каузата.


В началото