Dark Sun And Winter Cold

Категория: Български групи

Начало: 30 окт. 2021 - 18:30

Град: София

Място: клуб Live&Loud

Цена: 15 лв

Организатор: Perfect Storm Events

Билети: ТУК

Както вече ви информирахме, фестивалът Dark Sun And Winter Cold ще се проведе за трети пореден път. Мястото на събитието отново е столичният клуб Live And Loud. И този път участие ще вземат известни и доказани групи от местния ъндърграунд.
Първата банда в афиша са URBAN GREY, те ще свирят на 30 октомври.

 

Бургаските метъл легенди The Revenge Project на Dark Sun And Winter Cold Vol.3. Бандата се присъединява към Urban Grey за третото издание на събитието.

 

Веднага след бургаските метъл легенди The Revenge Project към  Dark Sun And Winter Cold Vol.3 се присъединяват още едни родни великани – EUFOBIA. Бандата ще дели сцена с Urban Grey и  The Revenge Project за третото издание на събитието.

 

HELLRIDER са последната банда, присъединила се към събитието Dark Sun And Winter Cold Vol.3. Ето и пълният лайнъп за концерта:

Hellrider
Eufobia
The Revenge Project
Urban Grey

Цената на входа за събитието е 15 лв., и се заплаща на място в деня на концерта.

ВАЖНО: Непълнолетните лица могат да присъстват с родител или с придружител и декларация (декларацията е нужна и в двата случая). Ако са с придружител, някой от родителите трябва задължително да упомене на гърба на декларацията, че е съгласен точно този, който е с непълнолетното лице да е пълнолетният му придружител. Задължително е да са написани данните (три имена, рождена дата, номер на лична карта) и на трите лица: родител, пълнолетен придружител и непълнолетно лице. Един възрастен може да отговаря за не повече от две непълнолетни лица. Лица под 14 г. не могат да присъстват без родител. Можете да изтеглите примерна декларация за придружител от тук.

Очакваме повече подробности за другите групи в афиша.


В началото