Сега или никога @ Плевен

Категория: Български групи

Начало: 27 ное. 2021 - 00:00

Град: Плевен

Място: Военен клуб – Плевен

Цена: лв

Организатор: Reload Events

Билети: ТУК

Reload Events представя:
„СЕГА или НИКОГА“
За нас е удоволствие да ви представим първата от петте банди, които ще вземат участие в концерта под мотото „СЕГА или НИКОГА“ на 27 ноември в Плевен – НОВА ГЕНЕРАЦИЯ.
НОВА ГЕНЕРАЦИЯ неслучайно са с култов статус – те са явление в българската музикална сцена, в което резонира вечно живият дух и наследство на гения Димитър Воев. Легендарната формация в състав Кристиян Костов, Михаил Пешев, Симеон Воев, Екатерина Атанасова, Александрина Александрова, Деян Драгиев – Даката и Тери ще изпълни едни от най-запомнящите се им песни като „Само двама“, „Арлина“, „Страх“, „Изповед“ и други. Без съмнение, това ще бъде най-големият български рок концерт правен до сега в Плевен.

РЕВЮ се присъединяват към НОВА ГЕНЕРАЦИЯ в концерта под надслов „СЕГА или НИКОГА“ в Плевен на 27 ноември.
Васил Гюров, Кристина Серафимова, Веселин Йовчев и Деян Драгиев – Даката ще изпълнят емблематични песни като „Чичо“, „Директор на водопад“, „Шарената сянка“, „Ралица“, „Закуска“ и други.

Събитието ще се осъществи в залата на Военен клуб – Плевен, а билетите, които ще бъдат ограничени само до 500 ще влязат в продажба след като обявим всички банди.
Събитието във фейсбук. 


В началото