Queen Rock and Symphonic

Категория: Големи концерти

Начало: 22 ное. 2021 - 00:00

Град: София

Място: НДК

Цена: 60 - 120 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Поради все още несигурната обстановка, свързана с разпространението на заразата от Covid-19 в цяла Европа и невъзможността на артистите на този етап да пътуват свободно, турнето на Queen Symphonic се отлага за края на 2021-ва и началото на 2022-ра година. Концертът в София също е с нова дата и тя е 22 ноември 2021г. Мястото остава непроменено – зала 1 на НДК.

Всички, закупени до момента билети, ще важат за новата дата без да е необходима презаверка.

Билетите за шоуто „Queen Symphonic” на 22 ноември 2021г. са на цени от 60 до 120лв и могат да бъдат закупени в мрежата на www.bilet.bg и от Билетен Център НДК (на място и онлайн на www.tickets.ndk.bg).

 

 

QUEEN SYMPHONIC е грандиозен симфоничен рок спектакъл с най-великите хитове на Queen. В него участват звездите от феноменалния мюзикъл „We Will Rock You” – Jon Boydon, Peter Eldridge, Emma Hatton, Jenna Lee Jamesзаедно с рок група и симфоничен оркестър.

Диригент е прочутият Richard Sidwell, работил с едни от най-големите имена от световната оперна сцена, като Sarah BrightmanEmma Bunton, Will Young и много други.

От премиерата си през 2000г. шоуто “Queen Rock and Symphonic” е видяно от стотици хиляди фенове по целия свят. Уникалната комбинация от блестящи изпълнители, рок група и симфоничен оркестър, дава възможност на зрителите да се докоснат до магията на Queen, както никога досега.

На 25-ти май 2021г. над 40 изпълнители ще излязат на сцената на Зала 1 на НДК, за да поднесат на многобройните български почитатели вечните хитове We Will Rock You”, „Bohemian Rhapsody”, „Radio Ga Ga”, „We Are The Champions”, „A Kind of Magic”, „Who Wants To Live Forever”, „Killer Queen”, „Don’t Stop Me Now”, „Fat Bottomed Girls”, „Somebody to Love” и много, много други.

Билети за „Queen Symphonic” на цени от 60 до 120лв са вече в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на www.bilet.bg


В началото