Wrong Fest @ Пловдив

Категория: Фестивали в България

Начало: 11 Сеп. 2020 - 00:00

Град: Пловдив

Място: Младежки хълм

Цена: 60 лв

Организатор: Wrong Events

Билети: ТУК

Wrong Fest 2020ПОСТЕРРОНГСветовноизвестната трип-хоп формация U.N.K.L.E се присъединява към DUB FX и Tommy Cash на тазгодишния Wrong Fest, който ще се проведе в Пловдив. Групата предвождана от James Lavelle ще е един от фокусите на фестивала, като тяхното представяне ще бъде на 04.07.2020.  В момента билетите за Wrong Fest са на цена от 60 лв за двата фестивални дни, като предстои да бъдат обявени още 11 изпълнителния, които да попълнят двете сцени на фестивалната програма.

 

Екипът на Wrong Fest 2020който ще се проведе на трети и четвърти юли в Пловдив, обяви присъединяването на още четири имена към списъка с артисти, които ще са в компанията на UNKLE, Dub FX и Tommy Cash.
Това са пораждащото противоречия руско дуо Ic3peak, сърбите Repetitor и българските банди ТДК и Krekhaus.

Ic3peak са руско хорър трап/електроник дуо, което направи фурор през 2018-та с издаването на песента си Смерти Больше Нет, чийто клип е директна нападка срещу руското политическо и битово статукво. Това ще е първото фестивално гостуване на руснаците у нас, след като през 2019-та “подпалиха” голямата зала на софийския Mixtape 5.

Repetitor са може би най-добрата сръбска банда за гледане на живо. Смесицата между суров пост-пънк и текстове взети от гнетящия живот ги правят една от бандите, които могат да хванат всеки слушател за раменете и да го разтресат, така че целият сподавен гняв да излезе наяве и да си отиде.

ТДК са българска банда, която е своеобразен феномен. Със смесицата си между текстовете на български и психеделичен, остър метъл – пловдивската банда е перфектното хапче против гадене провокирано от живота.

Krekhaus са есенцията на живата музика. С песни, които остават впечатление, че са заченати на живо – четворката напомня силно на психеделичните 60-те и все пак остава здраво вкоренена в модерната сивота на ежедневието. Музиката им е като снимки на различни емоционални състояния, разказ за силното преживяване, близостта между хората и неизбежното отчаяние.
https://bilet.bg/bg/events/wrong-fest-2020/2020
Wrong Fest: https://www.facebook.com/events/645266699545289/
Facebook – https://www.facebook.com/TheWrongFest/
Instagram – https://www.instagram.com/WRONGFEST2020/

 

Здравейте на всички! Два месеца преди официалната дата на Wrong Fest 2020, бихме искали да хвърлим малко яснота върху провеждането на фестивала. Накратко – тъй като никой нищо не знае и официално изявление от властите липсва – ние ще направим това, което смятаме за нужно, а именно да сторим всичко възможно фестивалът да се проведе тази година и в същия си вид, но на 11-12 септември.

Както знаете, повечето големи европейски летни фестивали са отложени с една година, което засяга в голяма степен плановете на групите за това лято. Въпреки това, имаме уверението на почти всички обявени групи, че биха участвали на Wrong Fest 2020 през септември, а освен това преговаряме и с нови имена. Каквото и решение да вземем, всеки ще може да използва билетите за новата дата, или да ги върне в разумен срок. Двудневните билети ще останат на цена от 60 лева поне до края на месец юни, а еднодневните ще са 36 лева.


В началото