Fleshgod Apocalypse

Категория: Големи концерти

Начало: 21 окт. 2022 - 19:00

Град: София

Място: клуб Mixtape 5

Цена: 30 / 35 / 40 лв

Организатор: BGTSC

Билети: ТУК

BGTSC съобщава: Поради неясната ситуация с разпространението на COVID-19 и постоянно лошата епидемиологична ситуация, концертът на FLESHGOD APOCALYPSEEX DEOIrony Of Faith и Chaoseum се отлага за 2022 година!

Всички закупени до момента билети ще важат без презаверка!

Новата дата в София е 21 октомври 2022 година, отново клуб Mixtape 5 от 19:00 часа!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента билетите са на цени от 35 лева. В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по-скъпо с няколко лева.

Както знаете, парите за билетите на събития организирани от BGTSC стоят при билеторазпространителите и не се третират като печалба или използват за оборотни средства! За това ако новата дата не Ви е удобна, от 15 октомври 2021 до края на тази година започва да тече следната процедура за връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени от партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. „6-ти септември“ 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 30 декември 2021 година

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

 

BGTSC представя: Концерт на FLESHGOD APOCALYPSE и специалните им гости EX DEO! Събитието е част от турнето “Veleno Across Europe” и ще се състои на 23-и октомври 2020 година в столичния клуб „MIXTAPE 5“ от 19:00 часа.

Не пропускайте един от най-добрите концерти на 2020 година!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colour, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. До 6-и януари цената им ще е 30 лева, а от 7-ми – 35 лева. Ако останат места, на 23-и октомври цената на пропуските ще е 45 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Събитието е 18+
Предстои обявяването на гости и допълнителна информация!

 

След като пуснаха поредния сингъл „Fortitude“ от предстоящия нов албум „Origin“, който трябва да излезе на 5-и ноември, финландските мелодет метъли OMNIUM GATHERUM споделиха още вълнуващи новини. Групата ще се присъедини към турнето на италианците FLESHGOD APOCALYPSE „Veleno Across Europe Tour 2022“. Обиколката започва на 29-и септември 2022 г. и приключва на 13-и ноември 2022 г. Специалните гости от Финландия и хедлайнерите от Италия ще бъдат подкрепени от DARK MIRROR OV TRAGEDY, CHAOSEUM, IRON OF FATE, SCREAMING SAVIOUR, ETHEREAL SIN, W.E.B, SOULLINE и WAR KABINETT. Турът ще мине и през България като датата е 21-и октомври, а мястото – столичният клуб Mixtape 5. Бандата коментира:

„За съжаление, се наложи да отменим европейското турне с INSOMNIUM, но няма място за притеснение, тъй като сме особено щастливи да ви съобщим, че ще тръгнем на път с нашите италиански приятели FLESHGOD APOCALYPSE. Ще се наложи да почакаме още известно време до следващата година, но сме супер заредени и пълни с енергия, защото знаем, че бруталните концерти предстоят. Ще се видим по европейските сцени, приятели!“

Билети се продават тук. А новият албум на OMNIUM GATHERUM на различни носители може да поръчате тук.


В началото