Wolf Fest @ Челопеч

Категория: Фестивали в България

Начало: 8 юли 2022 - 00:00

Град: Челопеч

Място: парк Корминеш

Цена: 30 - 70 лв

Организатор:

Билети: ТУК

Сложната обстановка, свързана с пандемията от COVID-19 отново наложи отлагането на WOLF FEST – Вълчата пътека за 08-ми 09-ти юли 2022 г.

AMORPHIS и MAYHEM официално потвърдиха участието си като хедлайнери догодина!

Предстои да бъдат потвърдени и другите групи, който ще вземат участие в двата фестивални дни. През последните няколко месеца водим разговори с всички останали банди. Надяваме се да имаме още хубави новини в най-скоро време.

След като AMORPHIS и MAYHEM  обявиха, че остават хедлайнери на фестивала, днес с радост Ви съобщаваме, че CANDLEMASS, PHIL CAMPBELL & THE BASTARD SONS, WOLFHEART, GRAVE DIGGER и THE AGONIST също потвърдиха участието си.

Българските групи, който ще сe включат към второто издание на фестивала са URBAN GREY, DRIVE YOUR LIFE и КОНКУРЕНТ. Те ще открият съответно първия и втория фестивален ден.

Всички закупени билети и ваучери остават валидни за новите дати на фестивала без допълнителна заверка.

 

Една от най-бързо набиращите популярност български групи – GWENDYDD, ще открие втория фестивален ден на WOLF FEST – Вълчата пътека 2022 в Челопеч.

След като канадците THE AGONIST отмениха всичките си фестивални участия, за нас беше напълно естествено да се огледаме в пъстрата ни родна сцена и да изберем една от най-ярките й звезди – GWENDYDD. Макар и създадени едва през 2018 г.,  групата вече има два албума зад гърба си, общо турне с ENSIFERUM и DARK TRANQUILITY и договор с немския лейбъл DRAKKAR Entertainment .

С тази новина e ясен пълният афиш  на WOLF FEST – Вълчата пътека 2022.

08-ми Юли 2022 г. AMORPHIS, PHIL CAMPBELL & THE BASTARD SONS, WOLFHEART, DRIVE YOUR LIFE и КОНКУРЕНТ

09-ти Юли 2022 г. MAYHEM, CANDLEMASS, GRAVE DIGGER, URBAN GREY и GWENDYDD

 

В случай, че някой закупил вече билет не може да присъства на новите дати, може да върне билета си и да получи парите си обратно.

Връщането на пропуските ще бъде възможно от 01.07.2021 г. до 31.07.2021 г.

Процедура за връщане на билети:

EVENTIM

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. „6-ти септември“ 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

eTickets Mall

Феновете, които са купили билетите от eTicketsMall, трябва да изпратят заявка за анулиране на билети на следния имейл адрес: info@eTicketsMall.com.

В заявката е необходимо да се посочат номерата на билетите, които желаят да бъдат анулирани. Номерът на билета се намира под бар-кода на всеки билет. Сумата за билета ще бъде възстановена по кредитната карта, с която са закупени.

EPAYGO и EasyPay

Закупени онлайн билети се възстановяват по банкова сметка, САМО при заявка от платеца

Необходимо е  да посочите триете имена , IBAN и препратите имейла, с който е извършено плащането на tickets@wolfpath-rockfest.com

Закупени на каса билети се възстановяват САМО на касата, на която е Направена покупката

Ваучери Grabo.bg

Всички закупени ваучери остават валидни и за новите дати на фестивала 08-ми 09-ти юли 2022 г.

При желание да възстановите средствата си от закупен ваучер от Grabo.bg можете да го анулирате в периода 01.07.2021 г. до 31.07.2021 г. Средствата ще бъдат възстановени във виртуалния ви портфейл в Grabo.bg или по изрично искане и след представяне на документ, доказващ плащането, ще бъдат преведени по посочена банкова сметка. Повече информация можете да получите от контролния си панел в Grabo.bg


В началото