Intelligent Music Project @ Варна

Категория: Малки концерти

Начало: 21 февр. 2020 - 20:00

Град: Варна

Място: Фестивален комплекс Варна

Цена: лв

Организатор:

Билети: ТУК

Intelligent Music Project Poster_Tour 2020Саймън Филипс, Рони Ромеро и Ричард Грисман пристигат в България за Европейското турне на Intelligent Music Project.

Билетите за концертите са вече в продажба.

На 21 февруари от България стартира Европейското турне на INTELLIGENT MUSIC PROJECT и д-р Милен Врабевски с участието на Негово Рок Величество Саймън Филипс (Toto), чудовищният глас Рони Ромеро (Rainbow) и прогресивният вокал от Лондон Ричард Грисман (River Hounds). Първият концерт от турнето ще бъде във Варна, последван от Пловдив и София, а билетите са вече в продажба. Съвсем скоро ще бъдат обявени и концертните дати за чужбина.

Като част от Intelligent Music Project на д-р Милен Врабевски, Филипс, Ромеро и Грисман, ще представят последния албум “Sorcery Inside”, както и албумът “Life Motion”, който ще излезе през януари 2020. Към звездното трио ще се присъединят едни от най-добрите български музиканти в лицето на Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

Феновете на рока ще могат да чуят хитовете от проекта на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project в изпълнение на световните звезди на следните дати:

21.02.2020 – Варна, Зала 1, Фестивален и конгресен център/ 20:00 ч.

22.02.2020 – Пловдив, Драматичен театър / 20:00 ч.

23.02.2020 – София, Sofia Live Club / 20:00 ч.

Българските музиканти от Vrabevski Super Band пък ще подгреят публиката за големите концерти с предстоящите участия на бандата в Плевен (5 декември) и Струмица, Р. Северна Македония (13 декември).

Предстоят много изненади за любителите на по-твърдата музика.

Медийни партньори на Европейското турне на Intelligent Music Project са Българската национална телевизия и радио Z-Rock.


В началото